Starosta Becík sa opäť chystá vzoprieť: „Ak vláda neotvorí malé prevádzky, ja to spravím! (VIDEO)
06 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovenskí malí živnostníci pre svoje zatvorené prevádzky krachujú, veľké obchodné reťazce si, naopak, mädlia ruky z vysokých ziskov. Branislav Becík sa na to už nemôže pozerať a opäť sa chystá vypovedať staronovej vláde poslušnosť.


Starostovi Dvorov nad Žitavou sa nepáči, že vláda nepozerá na našich krachujúcich malých podnikateľov. Vo videu na sociálnej sieti odkazuje našej novej vláde, že ak do týždňa nepovolí otváranie malých prevádzok a služieb, on tak v jeho dedine určite urobí. „Ako keby nikomu neprekážalo, že tu nadnárodné reťazce bohatnú na úkor našich živnostníkov, ktorým vláda bráni podnikať,“ hnevá sa Branislav Becík, podľa ktorého je načase otvárať nielen malé obchody či prevádzky, ale aj služby.
Matovič dvakrát porušil to, čo nám od samého začiatku prikazujú

„Aj vy ste zachytili, ako sa naši vládni predstavitelia pasujú do role akýchsi nadľudí? Keď si napríklad minulý týždeň vtedy ešte dosluhujúci premiér Matovič dokonca dvakrát dal dole rúško z tváre? A tým aj verejne porušil to, čo tu od samého začiatku sami prikazujú?“ kladie Becík hneď v úvode svojho vide nepríjemné otázky.

Vzápätí dodáva: „Neviem, či títo páni myslia svoje príkazy a zákazy vážne, ale ak nie, tak potom v poriadku. Poďme teda všetci porušiť to, čo nám tu táto vláda dnes zakazuje. Môžeme si teda dať aj my rúška z tváre? Môžeme začať otvárať prevádzky?“ Becík okrem iného konštatuje, že v jeho obci s 5-tisíc obyvateľmi už niekoľko týždňov nemá ani jedného pozitívneho.



„A namiesto toho, aby došlo k uvoľňovaniam opatrení, tak naša vláda stále čaká. Rakúsky premiér Sebastian Kurz stanovil už presné termíny, ale nás naša vláda radšej dá cez sviatky do čiernej zóny. A ja sa pýtam, prečo? Toto je tá ich férová hra? A preto ich nikto neberie vážne. Stačilo sa pozrieť na preplnené diaľnice vo štvrtok z Bratislavy a po sviatkoch do hlavného mesta. Ľudia vedia, že ich vláda klame. Že čísla sú iné ako tie, ktoré sa prezentujú v médiách,“ hovorí vo videu nahnevaný starosta Dvorov nad Žitavou. Ten sa rozhodol, že ak sa vláda do týždňa nerozhýbe s uvoľňovaním opatrení, kde to situácia umožňuje, tak začne podporovať otváranie prevádzok vo svojej obci. A to aj za cenu možných sankcií.

Becík: Jediná cesta, ako sa zbaviť tohto marazmu, ktorý u nás je, sú predčasné voľby (VIDEO)
Prezidentka vymenovala „novú“ vládu dnes, na Deň bláznov. Symbolické sa to pri jej zložení zdá aj starostovi Dvorov nad Žitavou Branislavovi Becíkovi, ktorý svoj názor na ňu vyjadril vo videu na sociálnej sieti. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Likvidáciu nášho obyvateľstva nezapríčinil Covid, ale táto naša vláda

„Na Slovensko je množstvo malých živnostníkov, ktorých malé obchodíky živia celé rodiny, ktoré mesiace nemali žiadny príjem a vláda ich drží v šachu. Ja sa už nedokážem ďalej pozerať ako náš národ živorí. Nedokážem sa už pozerať na túto likvidáciu nášho obyvateľstva, ktoré zapríčinila táto vláda, nie Covid. Táto vláda,“ zdupľoval nahnevaný Becík, ktorý vzápätí chŕli ďalšie otázky smerom k staronovej vláde.

„Je normálne, že zahraničné obchodné reťazce počas sviatkov doslova praskali vo švíkoch? Že naša vláda uprednostňuje zahraničné nadnárodné spoločnosti, kde okrem potravín kúpite drogériu, šaty, kancelárske potreby či stavebný materiál? Kde bola hlava na hlave že ste mali problém dostať sa k voľnému košíku, ale naším živnostníkom a malým obchodom, ktoré si vedia krásne regulovať zákazníkov vláda podnikať nedovolí? Toto je vláda, ktorej záleží na našom národe? Toto sú tí ľudia, ktorí sa pasujú do role akýchsi spasiteľov a bojovníkov nad zlom? Verím, že sa poučíme z vlastných chýb a nikdy si už nebudeme voliť menšie zlo,“ končí svoje video Branislav Becík.

Becík: Pán Matovič, máme toho už dosť! Na Slovensku sa nežilo nikdy tak zle, ako počas vášho vládnutia (VIDEO)
Premiér Igor Matovič je pre starostu Dvorov nad Žitavou Branislava Becíka ako červené súkno pre býka. Svoj hnev nad všetkým okolo predsedu vlády neskrýva ani v ostrom videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik