„Keby hlúposť v denníku SME kvitla, tak by slovenské včely nestíhali,“ reaguje Fico
01 | 04 | 2021 I Gabriel Matta

Líder Smeru-SD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti zareagoval na jeden z politických komentárov denníka SME. Komentátor v ňom viní zo súčasnej vládnej krízy Roberta Fica a Petra Pellegriniho


Fico na úvod videa konštatuje, že britský dramatik George Bernard Shaw mal pravdu, keď povedal, že hlúposť sa nedá eliminovať prijatím zákona.

Reagoval tak na komentár v denníku SME, kde sa okrem iného písalo, že za dnešnú vládnu krízu sú zodpovední Robert Fico s Petrom Pellegrinim, lebo neušli do zahraničia.

Taktiež sa v komentári píše, že aj za hádky a urážky sú zodpovední Fico a Pellegrini už len preto, že na Slovensku existujú. Fico sa preto rozhodol poslať redaktorom denníka odkaz.

„Rád by som pripísal tieto komentáre nejakému zúfalstvu, alebo posadnutosti z mojej osoby. Ale to nie je ani o zúfalstve, ani o posadnutosti. To je o praobyčajnej hlúposti. Preto odkazujem redaktorom denníka SME dve veľké pravdy: Keby hlúposť v denníku SME kvitla, tak by slovenské včely nestíhali. Keby sa hlúposť v denníku SME zdaňovala, tak tento denník ide okamžite do bankrotu,“ uviedol vo videu.

Peter Tóth: Aktuality sú konšpiračný hnoj a Bárdy sráč. "Ak by bol chlap, tak ho vyzvem na férovku“
Novinárovi Tóthovi evidentne došla trpezlivosť s Petrom Bárdym z Aktualít. „Proste nepoužiteľný sráč. Nedávno táto kopa želatíny od čitateľov znova žobrala peniaze. Vraj na kvalitnú žurnalistiku. Hej, presne na taký typ konšpirovania akože som... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Petra Demková