Bude 30. marca pred parlamentom mega protest? Niečo sa vraj chystá!
22 | 03 | 2021 I Petra Demková

„Matovič v strehu!“ píše sa na stránke SK News. Pred parlamentom je na 30. marec oznámené o 11:00 hod. nakrúcanie dokumentu. Aktivistka Michaela Hornáčková údajne našla spôsob, ako môžu prísť nespokojní občania vyjadriť svoj postoj k súčasnej vláde. Jednoducho prídu ako účastníci komparzu pri nakrúcaní dokumentu.


Pluska ponižuje Martinu Šimkovičovú. Vraj neúspešná... a konšpirátorka. "Sloboda je najvyššia hodnota,“ odkazuje moderátorka. 
Portál Plus 7 si zobral na mušku bývalú poslankyňu NRSR, Martinu Šimkovičovú. Snažia sa ju vykresliť ako konšpirátorku a osobu, ktorá sa borí osobnými neúspechmi. Je evidentné, že médiá hlavného prúdu šíria propagandu diktovanú ich majiteľmi.... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Petra Demková


Vo videu, ktoré je súčasťou článku, aktivistka a organizátorka informovala, že bezpečnosť účastníkov je pre ňu na prvom mieste. Preto hľadala cestu, ako sa ľudia môžu zhromaždiť bez nejakých právnych následkov. Hornáčková hovorí, že momentálne rokuje o akcii s mestskou časťou. Celé podujatie bude zastrešovať certifikovaná spoločnosť na nakrúcanie dokumentov. Účastníci na podujatí budú komparzisti.

Autor článku na stránke SK News očakáva, že výzva môže mať veľkú odozvu. „Účasť na podobnom podujatí môže mať veľký rozmer. Čo je však zaujímavé, organizátorka vyzvala poslancov z novovzniknutej strany Republika a zároveň aj Petra Marčeka, ktorí sa v posledných mesiacoch angažoval práve po boku odídencov z ĽSNS, aby na toto podujatie nechodili,“ informujú. Dôvodom je to, že nechcú, aby sa akcia zneužívala politickými stranami hnutiami.

Bude deň 30. marec dňom veľkého protestu? Uvidíme.

Machala: „Slováci takéto tvrdé zaucho a životnú skúsenosť potrebovali“
Bývalý poradca expredsedu NR SR Andreja Danka Lukáš Machala vo svojom komentári zhodnotil, čo priniesol našej krajine prvý rok vládnutie vládnej zostavy okolo premiéra Igora Matoviča. Uviedol, že v roku 2021 sme sa ocitli v „šlamastike“, za ktorú... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Gabriel Matta