Csáková sa testovať ani očkovať nedá. Mainstream aj umelci sa už do nej navážajú
20 | 03 | 2021 I Petra Demková

Česká speváčka Ilona Csáková v minulosti ukázala triezvy pohľad na „pandémiu“. Napísala, že za všetkým stojí Bill Gates a že nedá testovať ani očkovať seba, ani svoje deti. Odpoveď mainstreamových médií na seba nenechala dlho čakať. Pridali sa aj umelci, ktorí si chcú zabezpečiť kšefty. Súťažia, kto si do Csákovej kopne viac.


Po českých médiách aj Pluska priniesla „škandalóznu“ informáciu. Vraj Csáková bude musieť chodiť za svoje názory kanálmi. Nuž, nevedno, kde na toto zistenie Pluska prišla. Stačí sa pozrieť na profil speváčky na sociálnej sieti a je zrejmé, že ľud svoju hviezdu miluje. A zdá sa, že viac ako kedykoľvek predtým. Ani spevom si nezískala speváčka toľko fanúšikov, ako názormi na Covid. Aj medzi Čechmi, aj medzi Slovákmi.

Ilona Csáková: S testovaním mojich detí určite nesúhlasím! Nestačí, že sa musia dusiť v rúškach?
Česká speváčka dlhodobo bojuje proti opatreniam českej vlády súvisiacim s Covid-19. Povedala, že nepôjde podľa scenára B. Gatesa a WHO a nedá sa testovať. Teraz bojuje proti testovaniu detí, ktoré podobne ako na Slovensku presadzuje česká vláda. ... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Petra Demková


Novinári mainstreamu majú, samozrejme, „noty“ od svojich chlebodarcov, a tak idú názorovo v línii predpísanej zhora. „Covid je strašná pandémia a všetci tu zomrieme“. Každý, kto si dovolí povedať čosi iné, je hlupák a vrah. No a kritizovať testovanie či očkovanie, ktoré je hlavným biznisom konglomerátu farma-firiem a politikov, tak to sa už neodpúšťa. A médiá boli vždy predĺženou rukou mocných.

Neprekvapuje ani to, že sa do speváčky Csákovej začali navážať aj niektorí jej kolegovia – speváci. Pluska prináša informáciu, že spevák Olympicu Petr Janda si Csákovú pekne podal. „Robí hanbu všetkým umelcom. Kvôli popieraniu Covidu teraz všetci v očiach verejnosti vyzeráme ako hlupáci,“ sťažoval sa na Csákovú líder skupiny.

Spevák, ktorý má vysoký vek a malé deti, ktoré treba živiť, sa naváža do Ilony Csákovej. Na tom nie je nič nepochopiteľné. Kšefty, ktoré prídu po zrušení opatrení, si treba zabezpečiť už teraz. Treba tým hore ukázať, že je na tej správnej strane a pripravený slúžiť režimu.

Ilona Csáková sa nedá testovať, ani očkovať proti Covidu. Nepôjdem podľa scenára Billa Gatesa a WHO, hovorí.
Známa česká speváčka sa pridala k zástupu českých celebrít, ktoré odmietajú korona-hystériu a kritizujú to, čo sa v súvislosti so šírením ochorenia deje. Čítať ďalej
14 | 10 | 2020 | Petra Demková