Ministri lietajú cez Slovensko, aby sa predviedli pri otvorení mosta. Prázdne autá za nimi valia po diaľnici 
20 | 01 | 2021 I Petra Demková

„Toto ,,uhlíkové“ farizejstvo platím zo svojich daní?“ pýta sa Robert Bačinský v blogu. Ministri Mikulec s Naď, sa údajne kvôli 20 minútovej PR aktivite odviezli cez celú republiku špeciálom, zatiaľ čo ich ochrankári išli autami tam a späť. Bývalý vojak má informácie od anonymného zdroja z radov polície.  


 Aktivita, ktorú Robert Bačinský spomína vo svojom blogu, mala súvisieť so spadnutým mostom v obci Kysak blízko pri Košiciach. Most strhli povodne na jeseň. Minister Naď už niekoľkokrát v správach avizoval, že provizórny most postaví armáda. „A konečne, s veľkou pompou, za prítomnosti všetkých nepotrebných a zbytočných úradníkov, most včera otvorili. Sláva pri otvorení tohto 20 metrového dočasného mosta bola tak veľká, že sa jej museli zúčastniť aj Mikulec s Naďom,“ informuje bývalý vojak, ktorý vrátil štátne vyznamenania po misii v Kosove.

Naď sa smial z vyhodenia Chmelára s Blahom. Volička mu to zrátala: Váš posmech je nemiestny
19 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


„Títo vaši dvaja ministerskí papaláši, drahí záchrancovia planéty, prileteli do Košíc z Bratislavy lietadlom. Len tak. Sami dvaja, zatiaľ čo ich prázdne Tuaregy s vodičom a ochrankou si to do Košíc valili po diaľnici. Na letisku v Košiciach ich vyzdvihli, odviezli 30 km na miesto činu, aby sa pred novinármi popredvádzali, aký obrovský kus práce oni odviedli, späť na košické letisko a prázdne autá po diaľnici naspäť do Bratislavy. A to všetko za sprevádzania košických policajtov,“ popisuje to, čo sa údajne stalo Bačinský.

Tomu sa nepáči, že naši štátnici, keď už teda leteli lietadlom, nevyužili bezpečnostné zložky priamo z Košíc, ktoré sú k dispozícii: „Viete, Mikulec a Naď – aj v Košiciach sú príslušníci úradu na ochranu verejných činiteľov, aj v Košiciach sú príslušníci protiteroristickej jednotky, kukláči, PMJ. Na čo bolo dobré hnať dve autá tam a späť? Prázdne, pretože vy dvaja papalášikovia ste si leťkali lietadielkom?“ pýta sa Bačinský.

Ten si všimol, že aj minister Naď, aj R. Mikulec, sa v minulosti prezentovali záujmom o témy týkajúce sa životného prostredia a prezentovali, že ich ministerstvá zelené témy riešia. Jaroslav Naď prezentoval víziu zelenšieho ministerstva armády a Roman Mikulec bojoval proti envirokriminalite.

Naď chce poslať na zberačov podpisov políciu. Poslanec Tomáš: Referendum bude!
Minister obrany Jaroslav Naď na Facebooku napísal, že ak počas celoplošného testovania budú ľudia zbierať podpisy pod petíciu za vypísanie predčasných volieb, zasiahne proti nim polícia. Jeho slová ostro odsúdil poslanec Hlasu-SD Erik... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Petra Demková


Téma životného prostredia je silnou a často prezentovanou témou celej vlády Igora Matoviča. Nie je to tak dávno, čo bol náš premiér v Bruseli rokovať o tom, ako sa Slovensko vie pričiniť o zdravšiu planétu. Prezidentka SR, Zuzana Čaputová, sa do prezidentského paláca dostala aj vďaka „enviro“ témam. Napriek neustálemu utvrdzovaniu spoločnosti, ako našim čelným predstaviteľom záleží na životnom prostredí, zdá sa, že ostáva len pri slovách. V bežnom živote radi využijú všetky možnosti, ktoré im ich momentálny status poskytuje a šetrenie životného prostredia je to posledné, čo ich pri tom trápi.

Mladý Kaliňák: Mikulec je totalitný minister vnútra
18 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová