Harabin sa na pohreb dostal bez rúška, testu aj očkovania, napriek nariadeniam
09 | 01 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin sa v piatok zúčastnil pohrebu generála Lučanského v Štrbe. Spôsobom sebe vlastným sa dnes chváli, že sa na pohreb dostal cez tri policajné hliadky, napriek tomu, že mali jasné inštrukcie a to „bez testu, bez očkovania a bez rúška“.  


„Národ a občania, ktorí si nevážia symboly štátu, riskujú stratu štátnosti, resp. jeho suverenity,“ začína svoj status na Facebooku Š. Harabin. „Aj o tom bola posledná rozlúčka s generálom Lučanským,“ pokračuje.

Harabin: Zúčastním sa na pohrebe generála Lučanského, platný právny stav mi to umožňuje
"Verejne oznamujem, že v piatok 8. januára 2021 ako zdravá osoba, nenapadnutá virózou COVID-19, sa zúčastním poslednej rozlúčky tragicky zosnulého generála Mgr. Milana Lučanského, oznamil na sociálnej sieti Štefan Harabin. Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Ivan Brožík
?fbclid=IwAR0my3fit1GoU9lJgR1SiOv8CMl3kh6fvc9NBl0vE8hFrk0paFRPzxhTMH4

„Na sociálnych sieťach sa veľmi často objavuje otázka ako som sa dostal na pohreb bez testu, očkovania a bez rúška. Na to je jednoduchá odpoveď. V okrese Poprad som skoro desať rokov pojednával ako trestný sudca. Nikdy som neporušil zákon. Policajti aj popradskí to jednoducho vedia," napísal bývalý minister spravodlivosti. „Tri policajné hliadky cez ktoré som prešiel, na rozdiel od Kovařika, poznajú platný právny stav a sú si vedomí toho, že v služobnej prísahe deklarovali povinnosť dodržiavať Ústavu a zákony a nie svojvoľné vyhlášky úradníkov,“ vysvetľuje ďalej.

Harabin provokuje už niekoľko dní. Už 6. januára jasne napísal, že na pohreb pôjde. „Verejne oznamujem, že v piatok 8. januára 2021 ako zdravá osoba, nenapadnutá virózou COVID-19, sa zúčastním poslednej rozlúčky tragicky zosnulého generála Mgr. Milana Lučanského,“ napísal na svojom Facebooku.

Štefan Harabin sa teraz teda opäť prihlásil o slovo, tentokrát už po pohrebe. Uvidíme, aká bude reakcia policajného prezidenta.

Opoziční členovia Kolíkovej komisie sú buď skorumpovaní, alebo nepríčetní, tvrdí Štefan Harabin
05 | 01 | 2021 | Ivan Brožík