Lucie Vondráčková v nočnej Prahe s idolom žien: Hrejivé slová plné vďaky!
26 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Lucie Vondráčková je už dlhšiu dobu nezadaná, všetkým nápadníkom, ktorých naozaj nie je málo, ale naďalej odoláva. V týchto dňoch sa však sa pochválila fotkou z prechádzky Prahou so sprievodom. O koho ide?


Ako píše portál Stars24, Lucie Vondráčková sa od chvíle rozpadu manželstva s Tomášom Plekancom radšej drží ďalej a do nového vzťahu na rozdiel od hokejistu, s ktorým má dvoch synov. S mužmi sa aspoň vie naladiť na spoločnú nôtu, a to doslova, čo sa hudby týka.

Naposledy nadviazala úspešnú spoluprácu so Sámerom Issom, niekdajším účastníkom talentovej súťaže SuperStar, kde urobil dieru do sveta a stal sa veľkým miláčikom a idolom žien. Niečím teraz zaujal aj známu herečku a speváčku.



Po vydaní duetu Vráť sa si dokonca vyrazili na prechádzku nočnou Prahou, o čom svedčí fotografia z profilu dvojnásobnej mamičky. Nasledovali hrejivé slová plné vďaky.

"Moc vďaka za vaše krásne reakcie... Išli sme tentoraz obaja sa Sámerom proti vetru, ale oplatilo sa. Vďaka za tvoju usilovnosť a talent, Sámer. A vďaka celému nášmu dreamteamu," napísala Vondráčková.

Účastník Talentu v umelom spánku: Zásah elektrickým prúdom!
Známy tanečník a účastník šou Česko Slovensko má Talent Ladislav Cmorej (41) je už niekoľko dní v umelom spánku. Stalo sa tak po tom, čo ho počas natáčania videoklipu na železničnej trati zasiahol silný elektrický prúd, informuje portál... Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Timotej Dudka