Raši vie, kto bude riaditeľom Trnavskej nemocnice: "Do funkcií dosadzujú svojich známych!"
13 | 11 | 2020 I Ivan Brožík

Že by až tak? Repríza transparentnosti na "smerácky" spôsob? Alebo podľa seba súdim seba či v najhoršom - bolo by to možné?


Dokonca, nejde iba o toto jedno meno. "Hlasák" Raši vraj pozná viacero mien, ktoré v budúcnosti vyhrajú viacero výberových konaní. Tvrdí to portál parlamentnelisty.sk.

Veštecký status Richarda Rašiho - reprofoto FB (@Richard Raši)


“To nie sú ani výberové konania, to je dosadzovanie svojich známych do funkcií,” vyhlásil na margo výberových konaní v nemocniciach bývalý minister zdravotníctva Richard Raši (Hlas-SD). Novým riaditeľom nemocnice v Trnave sa podľa neho stane človek, ktorý posledných 5 rokov pracoval ako manažér finančnej spoločnosti, ktorá prefinancováva nové autá a nemocnicu pozná nanajvýš ako pacient.

To však nie je všetko. Prepojenia, ktoré Raši naznačuje, sú naozaj zarážajúce. Raši podľa portálu tipuje na víťaza Vladislava Šrojtu. A teraz to najzaujímavejšie. "Mimochodom, je to manžel hovorkyne ministra Mičovského a bývalej asistentky Matovičovho bratranca Jozefa Viskupiča… Pán minister Krajčí, gratulujem k ďalšiemu odborníkovi!,” napísal Richard Raši na sociálnej sieti.

Bolo by skutočne zarážajúce, ak by sa niekdajší minister zdravotníctva trafil. Richard Raši tiež avizoval, že v predstihu bude hovoriť aj mená ďalších víťazov výberových konaní ešte predtým ako sa výberové konania s uchádzačmi o funkcie v nemocniciach uskutočnia. Stojí za to sledovať jeho veštby.

Raši opäť vyzval Krajčího na odstúpenie, kritizuje zvyšovanie doplatkov liekov
Minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO) vo svojom riadení rezortu zlyháva na všetkých frontoch. Myslí si to nezaradený poslanec Národnej rady SR Richard Raši pôsobiaci v mimoparlamentnom Hlase-SD. Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | TASR