Neuveriteľný príbeh: Záhadne zmiznutú ženu našli po dvoch rokoch na otvorenom mori!
01 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Neďaleko mestečka Puerto Colombia na pobreží Kolumbie vytiahli miestni rybári z mora polomŕtvu ženu, ktorú na hladine udržiavalo záchranné koleso. Neskôr vysvitlo, že ide o ženu, ktorá je už dva roky nezvestná.


Objavená žena bola podchladená a veľmi slabá, pretože v mori bola viac ako osem hodín. Médiám neskôr prezradila, aký ťažký mala život a prečo odišla od svojej rodiny, podľa portálu tvnoviny.sk to uviedol britský denník The Sun.

Objavenou bola Angelica Gaitanová (46), ktorá mala záhadne zmiznúť pred dvomi rokmi. V skutočnosti ale odišla od rodiny, pretože bola roky psychicky aj fyzicky týraná. Médiám prezradila, že v mori chcela ukončiť svoj život, teraz ale ďakuje Bohu, že jej dal druhú šancu.

Svoje deti, rodinu a priateľov opustila, pretože bola 20 rokov vystavená domácemu násiliu. Už to nedokázala ďalej znášať a bez slova utiekla. Angelicu zachránili a odviezli do nemocnice. Polícii prezradila, čo sa stalo a čo robila dva roky od jej zmiznutia.

VIEME DESIVÉ DETAILY: Zmiznutie českej podnikateľky je stále záhadou, stopy vedú na Slovensko
Prípad záhadného zmiznutia podnikateľky Jany Svobodovej už má cez štyri roky. Minulý rok sa podarilo slovenským policajtom ukázať na dvoch údajných páchateľov. Češku mali uniesť a zabiť dvaja muži zo Slovenska - Ľubomír Behan a Marek Potoček.... Čítať ďalej
11 | 05 | 2019 | Roman Suchý

Utiekla pred domácim násilím

„Celých 20 rokov som žila v toxickom manželstve. Týranie sa začalo, keď som čakala prvé dieťa. Muž ma bil a psychicky ničil,“ uviedla Angelica médiám v Kolumbii. „Pokračovalo to aj počas druhého tehotenstva a ja som už nemohla pred ním ujsť, lebo som mala dve malé deti. Veľakrát som na neho zavolala políciu. Odviedli ho na 24 hodín, a keď sa vrátil, bolo všetko ako pred tým,“ dodala znovuobjavená žena.

Ujsť sa rozhodla v roku 2018, keď ju manžel surovo zbil, až si myslela, že ju zabije. Šesť mesiacov sa len pretĺkala mestami, potom ju umiestnili do útulku v Barranquilla. Keď ho neskôr musela opustiť, chcela si vziať život. Jej dve dcéry sa chcú teraz o matku postarať. Obe žijú v hlavnom meste Bogota. Jedna z nich podľa portálu tvnoviny.sk uviedla, že matka mala zdravotné problémy a po infarkte sa zhoršilo aj jej psychické zdravie.

Neuveriteľný príbeh s krutým koncom. Výmysel dievčaťa stál jej strýka život
Desaťročné dievča iba zo srandy obvinilo svojho strýka z osahávania, jej rodičia ho za to znásilnili a zabili! Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.