Trapas pred kolegami aj divákmi: Víťazka SuperStar nedokázala v súťaži odpovedať ani na jednu otázku!
27 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci má zlato v hrdle a v speve jej len tak niekto konkurovať nemôže, čo sa týka vedomostí o svojej rodnej Českej republike, má Tereza Mašková (24) ešte čo pilovať. Víťazka SuperStar z roku 2018 sa pri hre Krabica v relácii Máme radi Česko poriadne zapotila, píše portál Super.


Hra spočíva v tom, že si súťažiaci sediaci v kruhu odovzdávajú jeden po druhom krabicu naplnenú výbušninou, ale môžu tak urobiť až po správnom zodpovedaní otázky moderátora Libora Boučka (39), a to všetko v časovom limite troch minút. Ak súťažiaci nevie alebo odpovie zle, krabicu si ponechá do doby, než sa dostane k správnej odpovedi. Po uplynutí časového limitu krabice na niekoho lone vybuchne a body automaticky pripadajú druhému tímu - protihráčom.

Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire,... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Z lona Terezy Maškovej sa však krabica nepresunula k nikomu, ako uvidia diváci v piatok večer. Speváčka nedokázala správne odpovedať ani na jednu z 19 otázok, ktoré si pre nich moderátor pripravil.

S ubiehajúcim časom bolo na prvý pohľad zrejmé, že Tereza prepadá panike a zúfalo si želá, aby mala tento trapas čo najskôr za sebou. „Ja som vedela, že to takto dopadne, predpovedala som si to. Je to hanba,“ zhodnotila sa po svojom výkone sama speváčka. Našťastie kapitán jej tímu Jakub Prachař (37), ako aj spoluhráči vykompenzovali nepríjemnú situáciu s úsmevom a humorom.

Natáčanie Fontány pre Zuzanu: Kvôli údajnému sexu s Haberom má Vejmělková rodinné problémy dodnes!
My starší ešte pamätáme, ako veľkým hitom bol film Fontána pre Zuzanu a Fontána pre Zuzanu 2. Vtedy mala hlavná predstaviteľka Eva Vejmělková krásnych 24 rokov. A údajne mala prežiť žhavý románik s jej filmovým milencom Paľom Haberom (58) aj v... Čítať ďalej
26 | 09 | 2020 | Timotej Dudka