Amerike farebná revolúcia nehrozí! Nemajú americké veľvyslanectvo, žartoval Lavrov
23 | 09 | 2020 I Imrich Kovačič

Ruský minister zahraničných vecí zároveň podotkol, že v každom vtipe je i kúsok pravdy. Uviedol portál Tsargrad.tv.


Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov komentoval úvahy o prípadných vyhliadkach na „farebnú revolúciu“ v USA. Spomenul si pri tom na jeden známy vtip.

Ruský minister zahraničných vecí ním okomentoval množiace sa správy, že americkí demokrati sa údajne chystajú uskutočniť scenár štátneho prevratu na „domácej pôde“. Keďže ho predtým už viackrát úspešne otestovali v iných krajinách.

„Ťažko povedať. Existuje ale taký vtip, že v USA nikdy nebude farebná revolúcia, pretože v USA nie je americké veľvyslanectvo. V každom vtipe je však zrnko pravdy,“ povedal Lavrov.

Američania mali talent v diplomacii, ale stratili ho, poznamenal Lavrov
Americká diplomacia sa mení na zákerné umenie vymáhať požiadavky a ultimáta, uviedol ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov, pretože USA sa snažia obnoviť sankcie proti Iránu podľa dohody z roku 2015, ktorá už právne neplatí, informuje... Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Marek Molnár


Zároveň pripomenul, že americkí demokrati už teraz hovoria, že neuznajú výsledky volieb, ak Joe Biden prehrá. A americký prezident Donald Trump vopred spochybňuje a obviňuje z manipulácie ľudí, ktorí budú sčítavať hlasy. Lavrov zdôraznil, že Rusko si nepraje politickú krízu v USA. Mohla by mať podľa neho zlý dopad na všetkých.

Americká televízna stanica Fox News už informovala, že Hillary Clintonová za žiadnych okolností neodporúča Bidenovi uznať prípadné Trumpovo víťazstvo vo voľbách. Ak teda bude úradujúci prezident opätovne zvolený na druhé funkčné obdobie, demokrati vyhlásia jeho moc za nezákonnú.

Je pozoruhodné, že západné krajiny sa práve taký scenár snažia v súčasnosti presadiť v Bielorusku. Tam vodkyňa opozície Svetlana Cichanovská, ktorá voľby oficiálne prehrala, odmietla uznať víťazstvo svojho súpera.

Neznámy prejav JFK o celosvetovom sprisahaní, cenzúre, tajných spoločnostiach a úlohe tlače
Asi v tretine prejavu začína John Fizgerald Kennedy narážať na témy utajovania skutočností, tajných spoločností a konšpirácií. Komentár priniesol portál iprima.sz Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Imrich Kovačič