AKTUÁLNE: Polícia zasahuje voči ozbrojenému mužovi v centre Bratislavy (aktualizácia, video)
08 | 07 | 2020 I Peter Haluza

Bratislavskí policajti aktuálne zasahujú na Prepoštskej ulici v Bratislave, kde sa na verejnosti pohyboval muž ozbrojený nožom.


Policajti muža zaistili. K žiadnemu zraneniu nedošlo. Bližšie informácie polícia podľa správy na sociálnej sieti poskytne, akonáhle to situácia umožní.

Aktualizácia 8.7. o14.35 hod.:
Zdroj: facebook.com/ursulini.sk




Aktualizácia 8.7. o 17.40 hod.:

Na videu  vidieť, ako muž po výzvach polície odhodil nôž a ľahol si na zem. NA zverejnených záberoch tiež vidno, ako jeden zo zasakujúcich muža zrejme kope do hlavy. Ďalší ho však upozornil, aby s tým prestal, lebo ich nakrúcajú na video.

"Z medializovaného videa sa nedá presne vyhodnotiť, či bol alebo nebol zákrok policajtov adekvátny. Momentálne ich nadriadený vyhodnocuje zákrok z kamerových záznamov. Zákrokom sa bude zaoberať Odbor kontroly Prezídia PZ. Je potrebné si však uvedomiť, že ten muž mal batoh a policajti museli pracovať s tou verziou, že v ňom môže mať výbušninu. Okrem toho kričal "Allah akbar". Preto bolo nasadených toľko policajtov a použité donucovacie prostriedky," uviedla v stanovisku k incidentu policajná viceprezidentka Jana Maškarová.

Motocyklistu zachytil vlak, tragédii sa nedalo zabrániť
Motocyklista sa snažil z koľajiska dostať, nehoda sa však skončila pre neho tragicky. Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Peter Haluza