B. Kollár sa ospravedlnil za komunikáciu k téme diplomovej práce
27 | 06 | 2020 I Peter Haluza

Podľa Borisa Kollára na neho poľujú a chcú rozbiť cez jeho osobu vládu.


Predseda hnutia Sme rodina a šéf parlamentu Boris Kollár sa v sobotu na sociálnej sieti ospravedlnil každému, komu vo svojej komunikácii k téme jeho diplomovej práce za posledné tri dni "vedome či nevedome ublížil, či som sa ho dotkol alebo urazil".

Podľa Kollára na neho poľujú a chcú rozbiť cez jeho osobu vládu. "Cez to všetko aby som upokojil situáciu nebudem ten titul používať a rovnako podporím snahu ministra školstva o nápravu daného stavu," napísal ďalej. Trvá na tom, že titul získal podľa zákona.



 

Predseda mimoparlamentnej strany Spolu Juraj Hipš 23. júna informoval, že Kollár mal svoj titul magistra získať po tom, ako do svojej diplomovej práce okopíroval celé strany. Najviac strán mal skopírovať od svojho školiteľa Jozefa Minďaša. Kollár získal titul na Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici a témou jeho diplomovky bola „Zmena klímy a bioklimatický potenciál cestovného ruchu v oblasti Kysúc“.

AKTUÁLNE: Strana Za ľudí trvá na odstúpení B. Kollára z postu predsedu parlamentu (aktualizácia)
"Predsedníctvo strany Za ľudí trvá na tom, aby pán Kollár vyvodil osobnú zodpovednosť a odstúpil z pozície predsedu Národnej rady SR." Povedal to v sobotu podpredseda Národnej rady SR a zároveň strany Juraj Šeliga. Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Peter Haluza, SITA