Ako spolu vychádzajú porotcovia Marián Čekovský a Paľo Habera? Súťaž SuperStar všetko zmenila!
30 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Na obrazovke sú ako bratia, v súkromí to ale nieje až také ružové. Porotcovia speváckej súťaže SuperStar Paľo Habera (58) a Marián Čekovský (43) k sebe nemali blízko, dokonca sa nekamarádili. Mohol za to jeden smutný incident, na ktorý Marián nikdy nezabudol!


Nepoznali sa, nespolupracovali spolu, nekámošili sa. Spojila ich až talentová súťaž. Podľa Čekovského to však mohlo prísť skôr, keby ho Paľo Habera pred rokmi neodpálkoval. "Paľo je staršia generácia," rozhovoril sa "Čeky" v markizáckej relácii Teleráno. "Keď som raz išiel za ním, ešte ako malý chlapec, a pozdravil som ho , Dobrý deň, strýčko Paľo, ako sa máte ' , tak odpovedal, že dobre, a odišiel na pódium. Komunikácia bola minimálna, " posťažoval sa porotca. Súťaž však všetko zmenila.

"Počas nakrúcania sme boli spolu skoro každý večer. Áno, dá sa povedať, že teraz už sú z nás kamaráti, "prezradil serveru Plus jeden deň. Obaja si uvedomili, že toho majú veľa spoločného. "Počas tejto súťaže sme zistili, že hudobne sme dosť spätí a že sme odmalička počúvali veľmi dobrú hudbu, a to nás spája." Aj takéto narodeniny obaja "chalani" oslavuju v rovnaký deň, 12. apríla.

Habera pre svojho kolegu nemá zlého slova, aj keď priznáva, že sa dlho ignorovali. "Nepoznali sme sa. Vedel som ale, že je to skvelý hudobník, a mám pocit, že je aj nad vecou, že svoju kariéru nijako zvlášť neprežíva. Je to veľmi slušný človek a je aj dobrosrdečný k druhým. Navyše je to veľký komik, " povedal pre TV Max. Marián dúfa, že spolu čoskoro zamakajú na spoločnom projekte. Bolo by na čase.

SuperStar 2020: Ako sa Marián Čekovský otrávil alkoholom?
Slovenský parťák Pavla Haberu (57) v porote tohtoročnej SuperStar má divokú minulosť. Spevák Marián Čekovský (42) bojoval o život kvôli otrave krvi alkoholom. Pochádza totiž z východu, po fľaši niečoho ostrejšieho bežne siahajú už po... Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová