Boj o 50 miliónov stále nekončí: Exmanželka Johnnyho Deppa zverejnila telefonát na polícii!
28 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Johnny Depp a Amber Heardová sa síce už rozviedli, ale vojna tým zďaleka neskončila. Bývalí manželia sa opäť schádzajú na súde kvôli peniazom, ktoré žiada slávny herec za poškodenie dobrého mena. Čo zmení novo zverejnený telefonát na políciu?


Manželstvo Johnnyho Deppa s Amber Heardovou dopadlo naozaj neslávne. Žiadosť o rozvod podala herečka v máji 2016 už po 15 mesiacoch od sobáša, Deppa stál 7 miliónov dolárov. On sám ale teraz žiada hneď 50 miliónov dolárov za poškodenie dobrého mena.

V rámci konania o "náhrade škôd" bol v pondelok podľa webu pagesix.com zverejnený obsah volaní na tiesňovú linku 911, ktorý mala v máji 2016 viesť kamarátka Amber Heardové. Obe strany sporu si stoja za tým, že hovor potvrdzuje ich verziu prípadu.

"Rada by som oznámila útok," hovorí volajúci žena s tým, že jej kamarátka Amber jej zavolala s tým, že na ňu partner zaútočil. "Pošlite tam niekoho," prosí počas hovoru. Deppovi právni zástupcovia však tvrdia, že hlas ženy nepatrí dlhoročnej kamarátke Heardové, ktorá sa k autorstvu hovoru skôr vyhlásila.

Heardová už skôr Deppa obvinila z toho, že jej spôsobil odreniny a modriny na tvári tým, že po nej hodil telefón a udrel ju. Predstaviteľ karibského piráta Jacka Sparrowa zase tvrdil, že po ňom ona už mesiac po svadbe hodila fľašu vodky a zlomila mu prst.

Spáľme a utopme ju, mal písať Johnny Depp o svojej exmanželke
Kauza okolo údajného násilného správania sa amerického hviezdneho herca Johnnyho Deppa k svojej exmanželke Amber Heard nabrala nové rozmery po tom, ako právni zástupcovia britského denníka Sun začali vo štvrtok pred londýnskym súdom čítať... Čítať ďalej
28 | 02 | 2020 | SITA