LEGO predstavilo svoj vlastný „nerozbitný“ model automobilu, ktorý je inšpirovaný Muskovým Cybertruckom (FOTO)
27 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Cybertruck od spoločnosti Tesla prichádza s obrovskou cenou a zjavne aj chybnými oknami. Našťastie spoločnosť Lego vytvorila lacnejšiu a spoľahlivejšiu alternatívu pre ľudí, ktorí hľadajú nezničiteľné vysokokvalitné vozidlo.


Dánska spoločnosť Lego zdieľala obrázok svojo najnovšieho produktu - šedého bloku na štyroch kolesách. Spoločnosť Lego na sociálnych médiách oznámila, že „nadišla evolúcia nákladných automobilov, pričom je zaručená odolnosť voči rozbitiu.“



Tento satirický príspevok dosiahol veľmi kladné ohlasy od používateľov Facebooku.

"Každý, kto niekedy stúpil na kocku Lega vie, že Lego je nadprirodzene odolné," poznamenal jeden používateľ v komentári pod príspevkom.

Iní privítali mimoriadne jednoduchý dizajn autíčka a tvrdili, že stále vyzerá lepšie ako Teslov nový nákladný automobil. Avšak nie každý bol ohromený, našli sa aj kritici, ktorí poukázali na dizajnový nedostatok tohto modelu - avšak tí zrejme nepochopili iróniu.

Napriek všetkému sa fanúšikovia spoločnosti Tesla pripravujú na nákup nového nákladného automobilu a to aj napriek jeho kritizovanému odhaleniu. Podľa Elona Muska spoločnosť už prijala 250 000 predobjednávok.



VIDEO: Elon Musk prišiel kvôli rozbitému oknu auta o stovky miliónov!
Miliardár, technologický priekopník a v neposlednom rade šéf automobilky Tesla, Elon Musk nedávno predstavil pickup Cybertruck, s elektrickým pohonom. Prezentácia vozu, ktorý pripomína niečo medzi legendárnym Deloreanom a autom zlosyna z bondovky... Čítať ďalej
25 | 11 | 2019 | Magda Danková