VIDEO: Ukrajinská matka nechala svoje malé deti 9 dní zavreté v byte! Na súde jej bolo do smiechu
02 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Matka troch detí Vladislava Trokhimchuková (23) nechala bezcitne svoje dve malé deti deväť dní zavreté v byte v Kyjeve a odišla aj so svojím priateľom na dovolenku. Vzali so sebou iba svoju novorodenú dcéru... Šialené!


Maloleté deti sa pochopiteľne nevedeli o seba postarať, skončili v katastrofálnych podmienkach. Mladší chlapček ktorý nemal ani dva roky, zomrel na podvýživu, jeho o rok staršia sestrička tento hrôzostrašný čin akoby zázrakom prežila. Zábery z bytu ktoré zverejnili Ukrajinské médiá hovoria za všetko, špina, výkaly, a neporiadok...

V byte boli nájdené stopy ktoré dokazovali, že deti od hladu jedli tapety a omietku zo stien, či dokonca vlastné výkaly. Od zúfalstva trhali linoleum z podlahy a snažili sa vytvoriť medzeru pod dverami, aby unikli von.

TV.noviny.sk


Ukrajinská bezcitnú matku poslal minulý týždeň do väzenia zatiaľ na tri roky, potom sa zjavne bude môcť starať o svoju dcéru, informáciu podala agentúra Profimedia.

Čínska centrálna banka schválila úvery na projekt novej hodvábnej cesty vo výške 140 miliárd dolárov
Čínska centrálna banka (BOC) uviedla, že do konca júna tohto roku schválila úvery v hodnote viac ako 140 miliárd dolárov, s ktorými sa bude financovať viac ako 600 veľkých projektov v rámci novej hodvábnej cesty (BRI). Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | Marek Molnár


Matka na súde neprejavila žiadnu ľútosť, dokonca sa smiala, čo dokazuje aj video z procesu. Hrozil jej trest na 15 rokov odňatia slobody, no súd jej zmiernil trest kvôli dcére. Druhé dievčatko, ktoré v nemocnici prežilo, jej úrady okamžite odobrali.



V byte našli stopy, ktoré poukazujú na to, že od hladu jedli tapety a omietku zo stien, dokonca vlastné výkaly. Od zúfalstva trhali linoleum z podlahy a snažili sa vytvoriť medzeru pod dverami, aby unikli von.

Matka sa mala týrania dopustiť už skôr, dôvodom toho mali byť peniaze. Jej cieľom bolo, aby vyzerali podvyživene a nezdravo. Ich fotografie chcela zverejniť na internete a od ľudí mala pýtať peniaze.

Spor medzi koncesionárom a štátom nemusí ďalej predĺžiť výstavbu D4 a R7
Spor medzi koncesionárom projektu D4 a R7 a štátom v podobe arbitrážneho konania sa dá vyriešiť aj bez toho, aby znamenal ďalšie zdržanie výstavby. Myslí si to analytik Inštitútu pre ekonomické a sociálne reformy - INEKO Ján Kovalčík. "Žiaľ, už z... Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | SITA