KRIMI: Žilinská polícia pátra po mužovi, ktorý ušiel z nemocnice a trpí psychickou chorobou
09 | 08 | 2019 I SITA

Žilinskí policajti pátrajú po Marekovi Kančim, ktorý odišiel z nemocnice a môže byť v ohrození života. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 36-ročného Mareka hospitalizovali v nemocnici v Žiline odkiaľ odišiel 6. augusta približne o 11:00.


Muž musí ísť na chirurgický zákrok, bez ktorého je v ohrození života. Polícia upozorňuje, že muž trpí psychickou poruchou a jeho správanie je nepredvídateľné.

Marek Kanči býva vo obci Vrbnica v okrese Michalovce. Má 176 centimetrov, štíhlu postavu, krátke hnedé vlasy a modré oči. Na sebe mal oblečenú tmavohnedú teplákovú súpravu.

Muž má jazvu od hrudnej kosti po pupok. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo cez súkromnú správu na oficiálnej facebookovej stránke polície.

KRIMI: Polícia vyšetruje dopravnú nehodu traktora a motocykla pri Hrhove
Polícia v Rožňave vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok 8. augusta pri Hrhove v Rožňavskom okrese. Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenky Ivanovej došlo pri nej k zrážke traktora s... Čítať ďalej
09 | 08 | 2019 | TASR