ŠIALENÝ HLINA (KDH): Z omše mal vyhadzovať europoslanca Škripeka, teraz to popiera
13 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Informoval o tom portál Glob.sk


“Po omši sa ku mne nečakane priblížil Alojz Hlina a vyrútil sa na mňa dosť razantne, s tým že ako som si dovolil mať takú drzosť tam prísť. To ma podvihlo a spýtal som sa, či on je katolík, lebo ja som konvertita, ale nikde som sa nedočítal, že by som nemohol prísť na omšu, ktorá je na verejnom mieste,” povedal pre Glob.sk europoslanec Branislav Škripek, ktorý opäť kandiduje za stranu Kresťanská Únia.

Hlina si mal údajne zisťovať, kto konkrétne pozval europoslanca na omšu. Bol ním známy biskup Jozef Haľko, ktorý je populárny v katolíckych kruhoch na Facebooku. Šéf KDH mal zrejme strach z politickej konkurencie, čo je v jeho prípade viac než logické. "Lojzo tebe už vážne preskočilo," povedal na jeho adresu Škripek.

Kočner a Bašternák mali spolu komunikovať o úteku zo Slovenska na Nový Zeland
Marian Kočner, ktorý je obvinený z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, si mal písať o svojom možnom úteku zo Slovenska s podnikateľom Ladislavom Bašternákom. Čítať ďalej
13 | 05 | 2019 | Aneta Leitmanová


Hlina si to buď nepamätá, alebo to bol jeo dvojník. Celú situáciu vidí úplne inak. Podľa neho ide len o Škripekovu snahu medializovať Kresťanskú úniu za cenu prehĺbenia konfliktu v kresťanskom tábore. Vyhadzov z omše popiera. (Hlavný denník uverejní podcast o celom incidente s Barnislavom Škripekom dnes večer o 19:00. Sledujte nás.)

Pre kresťanského politika, ako sa Aloz Hlina rád označuje, by klamstvo nemalo byť nástrojom získavania hlasov. Pozná vôbec desať božích prikázaní, alebo je na tom ešte horšie než Maroš Šefčovič?