Ján Baránek: Malý príspevok k veľkému hoaxu CO2
30 | 07 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Vymriete rovnako, ako dinosaury a mali by ste – ste príliš hlúpi pre prežitie," cituje politológ Ján Baránek v príspevku na sociálnej sieti slová Douglasa Vogta, ktorý zistil, že periodické globálne otepľovanie je spojené so slnečnou aktivitou, nie ľudstvom alebo CO2. 

„Douglas Vogt, vedecký spisovateľ, geológ, profesionálny člen Americkej geologickej spoločnosti, študuje príčiny geomagnetických inverzií a ľadových dôb od roku 1971. Je prvým človekom, ktorý zistil, prečo ľadová doba nastupuje zrazu po inverzii,“ informuje politológ Ján Baránek na sociálnej sieti.

„Vogtov výskum ukazuje, že dochádza k periodickému globálnemu otepľovaniu, ale je to spojené so slnečnou aktivitou, nie ľudstvom alebo CO2.  Zistil presný počet rokov medzi výmenami pólov, čo je 12 068 rokov,“ píše Baránek. 

Anna Belousovová: Strany padajú, poslanci odchádzajú
Anna Belousovová tvrdí, že strany padajú, poslanci odchádzajú. Zamýšľa sa nad aktuálnou situáciu v politike, keď dochádza k prechodom poslancov z jednej strany do druhej. "V prírode platí zákonitosť, že na jeseň padajú listy zo stromov, v politike... Čítať ďalej
30 | 07 | 2022 | Eka Balašková

Vo videu, ktoré Baránek zverejnil, Douglas Voght okrem iného hovorí: 

„Vymriete rovnako, ako dinosaury a mali by ste – ste príliš hlúpi pre prežitie, ak veríte, že globálne otepľovanie je spôsobené vašim autom, vašou pecou, kravskými prdmi. Vidíme, že sa toto (zmeny teplôt) deje aj na iných planétach Slnečnej sústavy a tam nikto nežije,“ prináša Baránek informáciu zo zverejneného videa.

„Je to, ako keby som sa zobudil v ústave pre choromyseľných, kde pacienti prebrali kontrolu. Inštitucionalizovali sprostotu pre jediný účel – získať peniaze. Toto je doslova koniec dní. Snažím sa zachrániť ľuďom životy, aby sa aspoň niekto zachránil. Je tu na Zemi veľa hlúpych ľudí,“ cituje politológ Baránek Douglasa Voghta.

Zdroj: Facebook: Jan Baranek

Nový banner na ktorom je otázka pre lídra protikorupčného hnutia OĽaNO
„Ak ste protikorupční, buďte protikorupční. Ak ste hajzli, buďte hajzli, ale dajte nám vedieť, čo urobíte?“ Pýtajú sa v Michalovciach Igora Matovičova a členov hnutia OĽaNO V Michalovciach nainštalovali nový banner. „Pán minister Matovič, vraj ste... Čítať ďalej
30 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová