Peková: dokumenty o úmrtiach, vedľajších a budúcich účinkoch vakcín. Závažné zistenia!
12 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Molekulárna biologička a aktivistka z Českej republiky Soňa Peková informovala o dokumentoch, ktoré hovoria o testovaní vakcíny Pfizer. Na príkaz súdu sa museli zverejniť. Prvé informácie z týchto dokumentov sú závažné. Ide o experimentálne vakcíny mRNA.

Nezisková skupina Public Health & Medical Professionals (odborníci v odbore verejného zdravia) zažalovala FDA (Food & Drug Agency), ktorá realizovala núdzovú autorizáciu (EUA - Emergency Use Authorization) vakcíny Pfizer. Jej cieľom bolo zistiť, aké podklady doložil Pfizer FDA na to, aby núdzovú autorizáciu schválila.

Vírusová mutácia Omikron dorazila na Slovensko
Na Slovensku boli zachytené prvé tri prípady nového variantu covidu-19 omikron. Informoval o tom dnes premiér počas výjazdu v Ivachnovej, kde dnes ako administratívny pracovník pomáhal v mobilnej očkovacej jednotke. Správu priniesli... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | eka Balasková

Súd rozhodol, že Pfizer musí uvoľniť 500 dokumentov mesačne, z celkového počtu 329 000 dokumentov, čo vychádza na 55-ročné zverejňovanie.

Avšak už po zverejnení prvých 500 dokumentov sa objavili závažné fakty: Už tri mesiace po pustení vakcíny Pfizer do obehu bolo zaznamenaných 1223 mŕtvych s priamou súvislosťou s touto vakcínou a zaregistrovaných vyše 42 000 nežiaducich účinkov! Medzi nimi napríklad 25 957 ochorení nervovej sústavy.

Pfizer ďalej vyhlásil, že nemá žiadne informácie o tom, ako bude vakcína pôsobiť na tehotné ženy a deti. Preto je snaha očkovať deti i tehotné ženy, aby boli súčasťou klinickej štúdie.

Na tieto dokumenty upozornila včera aj moderátorka Sobotných dialógoch na RTVS. Inak o nich mienkotvorné médiá mlčia a tí, čo na tieto ľahko vyhľadateľné informácie upozornia, sú považovaní za dezolátov. Aj preto na ne známa virologička Peková upozornila a verejne z nich citovala. Podľa nás ide o závažné informácie, ktoré môžu mať dosah na niektorých prijímateľov vakcíny.  

Viete, kto bol prvý slovenský antivaxer?
Povinné očkovanie vraj zaviedli komunisti. Nie je to však pravda. Zákon o očkovaní proti kiahňam v Československu podpísal pred storočím prezident T. G. Masaryk. Kto odmietol, dostal pokutu dvesto korún, prípadne šiel na dva týždne do väzenia. Viac... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.