Právnik Weis: Vedecký podklad hovorí jasne - neočkovaných nemožno diskriminovať!
20 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Tým, ktorí si myslia, že očkovanie proti kovidu ešte pred niečím chráni, svetielko nádeje definitívne zhaslo. A to je tretia dávka za dverami. A každých 6 mesiacov bude ďalšia a ďalšia. Konštatuje na svojich stránkach právnik Peter Weis a odvoláva sa na štúdiu z 25.10.2021 v renomovanom časopise Nature.

Pred tým, ako si to rozoberieme na drobné, skúsme máličko teoretizovať, píše Weis.

Aký je aktuálny rozdiel medzi očkovaným a neočkovaným?

"Môže sa nakaziť očkovaný? ÁNO

Môže sa nakaziť neočkovaný? ÁNO

Môže neočkovaný šíriť kovid? ÁNO

Môže očkovaný šíriť kovid? ÁNO

Môže očkovaný nakaziť očkovaného? ISTEŽE."

Je teda medzi očkovaným a neočkovaným nejaký rozdiel? Bývalý mainstream tvrdí, že v tom, že garantuje ľahší priebeh choroby. "A tak nám tu masovo blbnú ľudia, ako napríklad poštár Jano, ktorí ležia doma 14 dní v stave, ktorý nemožno označiť za ľahký priebeh a potom tvrdia, že bez vakcíny by to bolo ešte horšie. Milý Jano, najťažší priebeh pre teba by bol ten, ak by si nedostal od štátu na propagáciu svojich plytkých nezmyslov už ani cent," píše sa na stránkach advokátskej kancelárie.

Fico: Pán Heger, čo urobíte s človekom, ktorý povinné očkovanie odmietne?
Povinné očkovanie je nechutný fašistický nápad! Týmito slovami reaguje vo videu líder Smeru Robert Fico na vyhlásenie premiéra Hegera. Ten pripustil, že na Slovensku sa zavedie povinné očkovanie proti covidu. Zavedenie lockdownu pre všetkých bez... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vakcína neposkytuje voči novým mutáciám očakávanú ochranu

Táto štúdia vám ukáže toto: že vakcína neposkytuje voči novým mutáciám očakávanú ochranu, naopak hrozí napríklad PAH a ADE a ktovie, čo ešte. Prekvapenia budú chodiť postupne, ako hovorí istý profesor s polovicou mozgu: aj o päť rokov.

Vráťme sa k otázke. Takže aký je rozdiel? Zrejme žiaden. Snáď okrem takej maličkosti, že neočkovaný je chránený pred vedľajšími účinkami vakcíny. Ani to však nemusí absolútne platiť.

Nemusí ísť očkovaný do karantény?

"Mimochodom, stále nám tu šarapatí nejaká vestníková vyhláška, že očkovaný nemusí do karantény. Vo svetle novej štúdie to vyzerá na úmyselné šírenie nákazlivej choroby. Ktože nám to zaviedol? Kto a prečo má potrebu plniť lôžka v nemocniciach? A je úplne jedno, či očkovanými alebo neočkovanými," konštatuje Weis.

Hygienici majú nové právomoci: Môžu kontrolovať občianske, dávať pokuty aj zatvárať prevádzky
Pozor! Hrozia pokuty až do výšky 5 tisíc eur! Úrad verejného zdravotníctva dostal počas pandémie koronavírusu nové právomoci. Vyplývajú z novely zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia, ktorú len minulý týždeň schválil parlament a... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

"Pandémia kovidu pokračuje v besnení vo veľa krajinách, pričom „namáha“ zdravotné systémy a ekonomiky. Vakcíny, ktoré chránia proti vážnemu priebehu ochorenia a smrti sú považované za kľúčové pre ukončenie pandémie.  COVID-19 vakcíny (ako aj infekcia SARS-CoV-2) vytvárajú protilátky, ktoré sú namierené proti vírusovému spike (S) proteínu a neutralizujú vírus. Avšak vytvorenie SARS-CoV-2 variantov s mutáciou v S proteíne, ktoré nie sú schopné protilátky neutralizovať môžu skompromitovať efektivitu vakcíny.  Naviac únik/vznik vírusových variantov so zvýšenou schopnosťou prenosu, vznik ktorých je pravdepodobne spôsobený zmenenou interakciou hostiteľ-vírus, spôsobí, že tieto varianty sa môžu veľmi rýchlo celosvetovo rozšíriť.  Preto je dôležité vyšetrovať, či tieto SARS-CoV-2 varianty majú zmenenú interakciu hostiteľ-vírus a rezistenciu na neutralizáciu protilátkami," cituje advokát z článku v Nature. 

Podľa vlasov spoznáš, kto je očkovaný: Hára nám budú viať ako na koncerte Iron Maiden!
Apartheid pre nezaočkovaných! Jedine tak sa podľa opzičného poslanca za stranu Smer-SD Ľuboša Blahu dá nazvať to, čo na nás vládni papaláši pripravili. Vo svojom statuse na sociálnej sieti Blaha hneď použil príklad - zaočkovaná pani prezidentka... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vakcína nikdy nebola sloboda

No a bude veselo. Vakcína nie je určite sloboda. A vlastne nikdy ani nebola. Vakcína je v tejto dobe ako aspirín na hemoroidy. Až toto šialenstvo raz skončí, budete bohatší o skúsenosť a chudobnejší o podstatnú časť majetku.

A väčšina z vás si to ani nevšimne. Čo vám nevezme inflácia, vezme vám štát. Apropo, po novom platí, že uhlíkovo najneutrálnejší je človek až po vlastnej smrti. A že bol občanom SR zistíte podľa správne nasadeného respirátora v truhle, uzavrel Weis.

Šéf Kochovho inštitútu odkazuje neočkovaným: Nemáte šancu uniknúť očkovaniu !  (VIDEO)
Šéf Inštitútu Roberta Kocha (RKI) Lothar Wieler označil koronovú situáciu v Nemecku za dramatickú a nešetril kritikou na adresu vládnej politiky. „V našej krajine je mimoriadna situácia“, - píše epochtimes.de Prezident nemeckého Inštitútu Roberta... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!