Bukovského slová k očkovaným sú veľavravné a dobre si ich zapamätajte!
11 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Hoci vlády mnohých štátov robia čo môžu aby presvedčili čo najviac ľudí na očkovanie proti COVID-19, vrátane tej našej, stále viac vedeckých kapacít a lekárov priznáva, že vakcína nechráni pred prenosom tohto vírusu.

Medzi tých, ktorí nesúhlasia s očkovaním proti koronavírusu patrí aj doktor Igor Bukovský. V statuse dokonca poukazuje na štúdiu, podľa ktorej vakcína proti COVID-19 nechráni pred prenosom vírusu. Na svojom profile navše píše, že každý, kto od 6. augusta 2021 tvrdí opak, šíri veľmi nebezpečné nevedecké hoaxy. Takže prečo vláda a jej „odborníci“ nechcú túto štúdiu brať na vedomie? Žeby biznis?

Každý kto schvaľuje menej obmedzení pre očkovaných napomáha šíreniu pandémie

Bukovský hneď v úvode statusu informuje, že 6. augusta 2021 americké CDC (obdoba Úradu verejného zdravotníctva) slovami jeho riaditeľky Dr. Rochelle Walenskej na základe svojej vlastnej štúdie priznalo, že vakcína proti COVID-19 (C19) nechráni pred prenosom vírusu SC2 a ochorenia. „Každý, kto od 6. augusta 2021 tvrdí opak, šíri veľmi nebezpečné nevedecké hoaxy. A každý, kto od 6. augusta podporuje alebo schvaľuje menej obmedzení pre očkovaných, vedome napomáha šíreniu „nebezpečnej infekčnej choroby“. To nie je porušením prinajmenšom ustanovení §12 Zákona č. 355/2007 Z. z.? (To je Zákon o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia.)“ pýta sa na konci statusu doktor Igor Bukovský.

Takže prečo tie výhody pre zaočkovaných, keď dnes už každý vie, že aj oni roznášajú koronavírus? A argument, že zaočkovaní ho majú ľahší je úplne scestný, pretože, a to do hláv ľudí vtĺkali od začiatku, vakcína mala byť zdravie. Takže, o akom zdraví to vlastne hovorili? Dnes je už mnohým, aj lekárom a odborníkom jasné, že za súčasnou explóziou koronavírusu a jeho variantu Delta sú najmä očkovaní ľudia, ktorí si myslia, že nemôžu byť infekční. Žiaľ, sú, a  keďže oni sa netestujú, vírus tak, s požehnaním vlády, veselo roznášajú.

Bukovský: covid semafor je založený na vymyslených a nevedeckých kritériách
Podľa I. Bukovského je covid automat len prostriedkom vlády na vynucovanie očkovania. Vláda hrozí čiernou farbou a nevedeckými, vymyslenými kritériami vydiera občanov, aby ich donútila dať sa očkovať. Bukovský vidí zo súčasnej situácie len jedno... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Petra Demková