Peter Lipa prehovoril o nehode aj o svojom zdravotnom stave!
25 | 10 | 2021 I Super Admin

Ako sme Vás informovali, vo štvrtok v noci mal Peter Lipa vážnu dopravnú nehodu na diaľnici. Spevák utrpel zranenia hornej časti tela. Prepustili ho z nemocnice do domácej liečby!

O podrobnostiach nehody a možnej príčine sme vás informovali v prechádzajúcom článku. Celá nehoda sa pravdepodobne stala kvôli lesnej zveri, ktorá cez oplotenie prebehla na vozovku! Kamión musel kvôli tomu prudko zastaviť a dva idúce vozidla za ním do neho následne narazili. Previezli ho do nemocnice v Žiari nad Hronom a od vtedy neposkytol on ani média žiadne informácie o jeho zdravotnom stave. Nakoniec sa v sobotu popoludní vyjadril sám prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Pozdravujem všetkých priateľov aj fanúšikov dobrej hudby. Vo štvrtok v noci som mal škaredú haváriu. Potom ma ošetrovali príjemní ľudia v nemocnici v Žiari nad Hronom. Teraz som doma. Mam zlomenú prsnú kosť a beriem lieky proti bolesti. Dúfam, že sa čoskoro uzdravím a budem môcť zasa spievať. Mám veľa plánov. Ďakujem Vám. Peter."

Zdemolované auto Petra Lipu

Auto Petra Lipu
zdroj/joj.noviny.sk
Spevák Peter Lipa bol prevezený do nemocnice po vážnej dopravnej nehode! (VIDEO)
Známy slovenský spevák Peter Lipa bol včera večer po vážnej dopravnej nehode hospitalizovaný. Skončil vo zvolenskej nemocnici. Informujú o tom noviny.sk. Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Denis Merva