Bude sa navrhované zdanenie prostitútok týkať aj tých politických?
24 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Anna Belousovová kladie čitateľom svojich statusov otázku. "Oľano chce zdaňovať prostitútky. Pýtam sa, bude sa to vzťahovať aj na politikov?" Otázka, ktorá už roky obieha naše sociálne siete, bez ohľadu na to, ktorý režim práve vládne.




Reprofoto FB (@Anna Belousovová)

OĽaNO zas raz prekvapilo aktuálnosťou

"Poslanec klubu OĽaNO Tomáš Šudík (25) prišiel s nečakaným návrhom! Chce zatočiť s nelegálnou prostitúciou a to nie hocijako. Navrhuje totiž, aby sa k ženám poskytujúcim sexuálne služby pristupovalo rovnako ako k bežným živnostníčkam."

"Kým Šudík otvára novú agendu, odborníci upozorňujú, že jeho motiváciou zrejme nie je pomoc ženám." Píše sa na webe 1pluska.sk.
Rozčúlený Danko

"Šudíkov nápad je zlegalizovať prostitúciu. Tvrdí, že sa na neho obracia mnoho sexuálnych pracovníčok." Píše zas Andrej Danko na sociálnej sieti.
Čo dodať?

"Géniovia prišli do parlamentu. Boh nás varuj, ak títo ešte dva roky budú ovládať Slovensko. Oni sú naozaj šialení, ako keby sme nemali iné starosti. Možno je to však geniálny nápad na splatenie dlhov, ktoré za rok narobili. Čo myslíte vy?" Pýta sa Andrej Danko.

(Medzititulky red. HD.)

Slovná bitka medzi Dankom a Šudíkom, ktorý chce legalizovať prostitúciu
Nápad legalizovať prostitúciu vyšiel z dielne poslaneckého klubu OĽaNO. A pohoršil Andreja Danka. Tomáš Šudík chce, aby prostitútky boli živnostníčky, vydávali bločky a zákazníci u nich, by mali mať možnosť platiť bankomatovými... Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová