JUDr. Štefan Harabin podáva trestné oznámenie na policajtov z Prievidze
20 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Video, ktoré sa šírilo prostredníctvom sociálnej siete Facebook a ktoré polícia označila operatívne za hoax obsahovalo zákrok polície v Prievidzi. JUDr. Štefan Harabin na sociálnej sieti oznámil, že na "dvoch brutálnych grázlov v radoch prievidzskej polície," podáva trestné oznámenie na Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky. 



Dr. Harabin uviedol: "Ide minimálne o trestné činy zneužívania právomoci verejného činiteľa, nátlaku, apartheidu a diskriminácie skupiny osôb, obmedzovania osobnej slobody a ublíženia na zdraví

spáchaných na bezbrannom invalidovi." Informáciu o tom, že podáva trestné oznámenie adresoval priamo generálnemu prokurátorovi JUDr. Marošovi Žilinkovi.


V príspevku upozorňuje, že okrem výsluchov poškodeného a prítomného svedka na akcii, má generálna prokuratúra k dispozícii aj jeden z nespochybniteľných dôkazov, ktorým je video z celého fašistického zákroku. "Na objasnenie tejto trestnej činnosti nepotrebujete výpoveď ani jedného kajúcnika," dodáva JUDr. Štefan Harabin.


Tak polícia tu moralizuje o šikanovaní? A tento brutálny zásah je čo? (Video)
V USA po podobnom zásahu polície povstali celé mestá, zasadli súdy a padali výnimočné rozsudky. Štát ostro odsúdil zákroky policajtov, pri ktorých sa zversky správali k občanom. U nás? Štát bude mlčať, mainstream to označí za hoax opíc a dezolátov... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Ivan Brožík