Bratislavský protest proti vláde zaostal za očakávaním. Hnev bol síce veľký, no ľudí bolo málo! (VIDEO)
17 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko reaguje na dianie v republike. Okrem „mítingu“ v Rimavskej Sobote, ktorý zorganizovala strana Smer-SD bol protest aj v Bratislave pred Prezidentským palácom. Síce účasť bola podstatne skromnejšia, ako v Rimavskej Sobote, no aj tu dali ľudia vedieť, že so súčasnými pomermi u nás nesúhlasia.


Nespokojní Slováci sa dnes opäť zišli aj v Bratislave, kde na Hodžovom námestí hovorili o tom, s čím v súčasnosti nesúhlasia a čo ich najviac trápi. Čo to bolo v živom vysielaní a videu ponúkol na svojom profile Igor Jurečka. Škoda len, že v hlavnom meste bola opäť nízka účasť ľudí, ktorí síce doma šomrú a nadávajú, ale ukázať svoj hnev na verejnosti akosi nedokážu.



Aktivisti a diskutujúci kritizovali všetko, čo je na Slovensku zlé. Nielen čo sa týka očkovania, ale aj zdražovania všetkého tovaru, zvyšovania cien energií, ničenia poľnohospodárov, ale aj podnikateľov. Toho, čo sa na Slovensku za tých 30 rokov zničilo je veľa, no toho, čo sa zničilo za posledný rok a pol je ešte viac, lebo sa zničili aj medziľudské vzťahy a ničia sa aj naše deti, ktorým je obmedzovaný šport a v neposlednej miere i právo na vzdelávanie.

"Poďme do ulíc a vyžeňme ich preč!“ burcuje SMER nespokojných Slovákov (VIDEO-NAŽIVO)
Stovky, ba dá sa povedať tisíce ľudí sa zišli na „mítingu“ v Rimavskej Sobote, ktorý zorganizovala strana Smer-SD. A nespokojní Slováci veru dali vedieť úplne nahlas, že pokračovanie tejto vlády si neželajú a chcú aby odišla do... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik