Legendárny Ozzy Osbourne ďakuje temnému pánovi za ochranu pred Covid-19
15 | 10 | 2021 I Denis Merva

Poďakujte temnému pánovi. "Byť uctievačom diabla má svoje dobré stránky," vtipkoval 72-ročný spevák skupiny Black Sabath.


Ozzy Osbourne vzdáva poctu Satanovi za jeho ochranu pred Covid-19. V drzom vyhlásení zaslanom časopisu Metal Hammer Osbourne pripísal Satanovi, že ho chránil počas pandémie, aj keď ostatní členovia jeho rodiny chytili koronavírus.



Covid Osbourna obišiel

„Moja žena mala vírus, moja dcéra mala vírus a ja som ho nikdy nedostal, “vtipkoval. "Byť uctievačom diabla má svoje dobré stránky!"


Manželka Sharon Osbournová mala v decembri pozitívny test na Covid-19. Nie je úplne jasné, kedy mala covid jeho dcéra Kelly Osbournová. Kelly však minulý rok v marci, na začiatku pandémie rýchlo rozbehla kampaň sociálnych médií s názvom "StayHomeforOzzy". Kampaň mala povzbudiť ľudí do karantény, aby udržali rizikové osoby v bezpečí.



Jeho zdravotný stav nie je ideálny

Aj keď sa zdá, že Temný pán stojí v blízkosti Ozzyho, pokiaľ ide o odvrátenie ochorenia, žiaľ 72-ročný rocker zápasí s inými zdravotnými problémami. Vlani v januári mu diagnostikovali Parkinsonovu chorobu, predtým sa musel podrobiť operácii súvisiacej so smrteľnou stafylokokovou infekciou.



Stále hudobne aktívny Ozzy

Napriek tomu Osbourne stále pracoval na novej hudbe a podarilo sa mu zhromaždiť množstvo hostí, ktorí nadviazali na jeho úsilie v podobe albumu s názvom Ordinary Man. Toto úsilie zároveň znamenalo jeho prvú sólovú LP platňu po 10 rokoch. Ozzy chystá ďalší album, ktorý ešte ale nemá dátum vydania a ani názov. Údajne na ňom budú hviezdy ako Jeff Beck, Tony Iommi, Eric Clapton a dlhoročný spolupracovník Zakk Wylde.

Paul McCartney označil The Rolling Stones ako "bluesovú kryciu skupinu"
„Nie som si istý, či to mám povedať, ale sú to bluesové krycie kapely, presne také sú Stones,“ povedal Paul McCartney zo skupiny The Beatles v nedávnom rozhovore. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Denis Merva