Títo ľudia sa nezastavia pred ničím. To naozaj je lepšie mať na čele štátu poskokov a mafiána? Pýta sa Danko
14 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Súčasná koalícia si na Slovensku už robí čo chce. Smutné ale je, že bez kritiky mainstreamových médií, ktoré jej takmer všetko odpustia a všetko prehliadajú. Nie však opozícia a viacerí politici, ktorí už vo vedení nášho štátu boli. Tak, ako aj Andrej Danko, ktorý sa Slovákom stále snaží pripomenúť sa.


Predseda národniarov a expredseda parlamentu Andrej Danko s obľubou zvykne Slovákom pripomínať čo všetko dobré jeho strana naším ľuďom priniesla, pri tom ale nezabúda ani na kritiku krokov súčasnej koalície. Kritike sa nevyhol ani v najnovšom statuse, kde jej na oči vyhodil hneď niekoľko vecí s tým, že dnešná koalícia likviduje všetko slovenské a de facto nám tu vládnu neznalí lokaji Bruselu.
Premiér Heger len prikyvuje a ministri nemajú šajnu ako riadiť rezorty

„Čím ďalej tým viac, bruselský valec ničí v európskych štátoch všetko pronárodné. Likviduje čokoľvek a kohokoľvek, kto chráni národné záujmy. Je len otázka času, kedy zlikvidujú v Poľsku cez Tuska Kaczynského a v Maďarsku cez Kláru Dobrev Orbána. Zažili sme to aj my na Slovensku, ich to neobíde. Česko je čerstvým príkladom,“ konštatuje hneď v úvode Danko, ktorá sa vzápätí obracia na našu súčasnú vládnu špičku.

„Na Slovensku je premiér Heger, ktorý len prikyvuje, ministrami sú ľudia, čo nemajú šajnu ako riadiť rezorty. Predseda parlamentu je človek, ktorý každý deň trepe, ako to chcú ľudia počuť. Jeho životopis je skôr zrelý na iné zariadenia. No a prezidentka Čaputová robí len to, čo jej povedia cez poradcov tí, ktorí jej platili kampaň,“ zhodnotil Danko vedenie nášho štátu.

Andrej Danko: OĽaNO káže o slušnosti a nenávisti
03 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Podľa šéfa národniarov je smiešne ako Heger bojuje za ochranu pôdy s Korčokom, len kým to je Orbán, keď už ide o Dánov a jeho podnikateľov, tam to podľa neho problém nie je. „Minulý týždeň zrušili zákon, podľa ktorého obchodné reťazce už nemusia na letákoch uvádzať podiel slovenských potravín. Pamätáte si, ako nás ničili, keď sme presadili zdanenie obchodných reťazcov.

Objednali na moju osobu reklamy, lebo vraj my zdražíme potraviny. Dnes ceny potravín raketovo každý deň rastú. Samozrejme sa nám môžu reťazce smiať do tváre a vyvážať zisky. V Poľsku napríklad jeden z nich odchádza, urobili tam s ním poriadok,“ vysvetľuje expredseda parlamentu.

Neuveriteľné! Hrnko prezradil Dankove špinavé praktiky s pôžičkami v SNS
Požičal, až keď musel! Bývalý podpredseda národniarov Anton Hrnko prezradil praktiky predsedu SNS "lakomého" Andreja Danka, píše Pluska. Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Tibor Sipos

Títo ľudia vo vedení nášho štátu sa dnes nezastavia pred ničím

Prirodzene, Dankovi neunikla ani trápna situácia, keď na moste Márie Valérie spájajúci naše Štúrovo s maďarským Osztrihomom pri stretnutí premiérov Slovenska a Maďarska visela namiesto slovenskej zástavy ruská. „Heger tak chráni národné záujmy, že ani nezbadá na moste medzi Štúrovom a Ostrihomom, že tam visí ruská zástava.

Jednoduchý to človek, absolútne neznalý veci,“ skonštatoval šéf národniarov, ktorý sa „pozrel“ aj na to, že v slovenských rádiách bude zrejme viac zahraničnej ako slovenskej hudby. „Dnes médiá priniesli správu, ako tejto vláde v rádiách vadí veľa slovenskej hudby. Áno, páni umelci, už idú ničiť aj vás tak, ako to robia so všetkým. Možno tí herci a hudobníci, ktorí tejto bande pomáhali na námestí sa konečne preberú. Teda pokiaľ nežili z tantiem za mítingy,“ odkazuje Danko.



„To naozaj ideme likvidovať všetko slovenské? To naozaj je lepšie mať na čele štátu poskokov a mafiána? Pýtam sa to preto, lebo títo ľudia sa dnes nezastavia pred ničím a je im ukradnuté budovanie Slovenska. Vedia, že dva roky zbehnú ako voda a čo bude ďalej ich nezaujíma,“ myslí si šéf národniarov, podľa ktorého tu nič nefunguje, len dookola sa klaniame Bruselu a prijímame ich hlúposti.

„Mnohí mi píšete, že ste im uverili a aj naleteli. Verím, že to, čo zažívame, nás všetkých poučí, aby sme do budúcna naozaj spoločne budovali Slovensko, nie sa hádali. Inak tu budú vládnuť ľudia, ako sú tu dnes. Lokaji Bruselu musia byť zastavení,“ vyzýva na záver statusu pospolitý ľud Andrej Danko.

Heger je ako šašek. Kam ho postavia, tam stojí. No a čo, že pod zlou vlajkou...
Ponížili nás ako už dávno nikto. A náš PÁN premiér sa iba priblblo usmieval, že to sa stáva! Čo by asi povedali Maďari, keby sme namiesto ich vlajky vyvesili pri oficiálnej návšteve taliansku? Však aj na nej sú pruhy rovnakej farby ako majú... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik