Šokujúce: Politici priznali, že rúška u detí sú len nátlakom na očkovanie rodičov!(VIDEO)
14 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku už zvíťazil zdravý rozum a u detí na základných školách zrušili nosenie prekrytia horných dýchacích ciest. V susednom Česku však vláda ide po svojom a deti musia mať rúška ďalej. Dôvod je však absolútne šokujúci.


Slovenskí rodičia sa tešia, pretože zvíťazili nad nezmyselným nariadením, ktoré deťom na základných školách prikazovalo mať na tvári rúško. V Čechách sú ale neústupčiví a deťom nič neodpúšťajú. Papaláši to však majú iné a im je dovolené všetko. Doslova šokujúci je ale dôvod, ktorý v zostrihu videa ukazuje na svojom profile Rob Rob.
Keby rodičia boli zaočkovaní, tak by ich deti rúška vôbec nosiť nemuseli!

Toto je už skutočne za hranicou ľudského chápania a logiky. V zostrihu videa z diskusie v českej televízii CNN Prima News je vidieť, aké „pomery“ tam vládnu medzi papalášmi a napríklad takými deťmi na základných školách. „Videli sme filmový festival v Karlových Varoch, ako sa juchalo, videli sme vo volebných štáboch, ako sa oslavovalo, a nikto tam respirátor nemal,“ skonštatoval moderátor relácie a hosťom v nej ukázal obrázok, ako sú na tom deti v školách a v spoločných priestoroch.

„Miesto toho aby sa dieťa zdvihlo, trochu si zacvičilo, nadýchalo sa čerstvého vzduchu a pripravilo sa na ďalšie vyučovanie, tak musí mať na ústach rúško alebo respirátor,“ pridal moderátor, ktorý vraj dokonca zachytil na jednej základnej škole niečo, čo ho zarazilo.



„Ten, kto to nemá, alebo to má takzvane na brade, tak dostáva poznámku, alebo je mu vyhrážané triednym napomenutím. Keď deti vidia ako sa juchá vo volebných štáboch, keď vidia medzinárodný festival v Karlových Varoch, tak aj tú detskú dušičku predsa musí napadnúť, prečo oni vlastne nemusia a my musíme,“ vraví moderátor a obracia sa na exministra zdravotníctva, ktorému pripomína, že práve on mu v štúdiu povedal: „Je to týranie detí, ale je to nutné!“ A čo na to Prymula?

Jeho odpoveď je doslova šokujúca. „Samozrejme, je to veľký problém. Áno, je to pomerne značné zaťažovanie tých detí, ale my ich zaťažujeme preto, že nie sme schopní ovplyvniť ich rodičov. Keby ich rodičia boli zaočkovaní, tak by to tie deti vôbec nosiť nemuseli! Teda trestáme deti za ich rodičov!“

Rúšková šikana vo Zvolene: Nad týmto vám isto zostane rozum stáť (VIDEO)
Niektorí Slováci sa asi celkom zbláznili! Vláde sa rúškami a očkovaním podarilo dokonale rozdeliť našu spoločnosť. Príkladom toho je aj neuveriteľná scéna, ktorá sa odohrala na mestskom zastupiteľstve vo Zvolene. Predchádzal jej slovný incident pre... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik