Matovičov exposlanec povedie Slovenský pozemkový fond. Opäť bez výberového konania
14 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Slovenský pozemkový fond povedie bývalý poslanec OĽaNO Ján Marosz, píše na svojom profile exminister školstva a aktivista Juraj Draxler.


„Do parlamentu sa v posledných voľbách nedostal, tak sa Igor oňho nejako musel postarať. Upichol ho na ministerstve financií, kde bol tento vyštudovaný katechéta a germanista určite nesmierne užitočný. Ale jedného z najvernejších verných bolo predsa len treba dať niekam, kde je veľký plat.“

Matovič si robí s národom čo chce, demonštruje svoju moc
Aktivista a bývalý minister Ficovej vlády Juraj Draxler sa tvrdo vyjadril na svojom facebookovom profile o rozpočte Igora Matoviča. Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Je v poriadku dosadzovať bez výberových konaní

Minister pôdohospodárstva Vlčan nenamietal proti jeho dosadeniu. Dokonca sa vyjadril, že takýto spôsob je lepší. O tento post sa nikto kvalitný nehlásil. Museli tam teda dať odborníka na nemeckú literatúru.

„To sú tie irónie,“ píše Draxler, „Igor v opozícii kričal, že učiteľom treba dať 10-percentné zvýšenie platov každý rok, teraz im dal h...., pardon, nulovú tarifu, a v opozícii kričali, ako tu idú vymiesť korupciu tým, že všetko bude vyberané úplne transparentne, odborne a nezávisle. A v skutočnosti prekonávajú všetky rekordy novodobej histórie v tom, ako si kade-tade inštalujú „našich ľudí“.

Kurzovo odstúpenie naši politici ignorujú. Nemajú úctu ani k sebe, ani k Slovákom
Rakúsky kancelár Sebastian Kurz oznámil svoju rezignáciu. Na tlačovej konferencii uviedol: „Moja krajina je dôležitejšia ako moja osoba.“ Odstúpil z dôvodu, že je aj proti nemu vedené vyšetrovanie zo strany rakúskej protikorupčnej prokuratúry.... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Kamarátov treba umiestniť na teplom miestečku

Koalícia si teda dosadzuje svojich straníkov bez ohľadu na ich vzdelanie. Bez transparentného výberového konania. Je to zreteľné porušenie predvolebných sľubov. Koalícia si niekde dokonca utvára miesta účelovo, napr. funkciu generálneho riaditeľa pre stratégie. Aby mohli svojich kamarátom uložiť v úrade a sýto ho platiť z verejných financií.

Takto vyzerá ich kresťanská cnosť

„A najdrzejší sú, ako vidíme, práve títo pánbíčkari. Asi nám už naozaj neostáva nič iné, len sa spolu s nimi modliť,“ ukončil Draxler..