Čaputová apeluje na morálku Kažimíra. Belousovová sa jej pýta, ako robila advokátske skúšky  
14 | 10 | 2021 I Petra Demková

Belousovovú nahnevalo moralizovanie prezidentky smerom ku guvernérovi NB. „Vy nehovorte, čo by ste urobili na cudzom mieste. Vy sa starajte o to, čo ste mali urobiť na vašom mieste! Ako to bolo s vašimi advokátskymi skúškami? Ako to bolo s financovaním vašej volebnej kampane?“ pýta sa národniarka prezidentky.



Kažimíra nebránim

„V prvom rade chcem povedať, že nikdy mi Kažimír nebol sympatický a ani teraz nie je. Práve naopak. Jeho karierizmus a podlízavosť v časoch, keď mu bol Fico dobrý, lebo sa darilo, mi bol odporný,“ píše hneď na úvod svojho príspevku bývalá podpredsedníčka SNS. Aby v tom bolo jasno.

„No rovnako, ak nie viac mi je odporný spôsob čistiek, ktorý tu na základe tzv. "kajúcnikov" predvádza táto vláda od prvého momentu, keď sa dorvala k moci. „Ich“( smeráckych) ľudí nahradzujú "svojími"(koaličnými) nominantmi a ešte majú tú drzosť to vydávať za očistu verejného života. Naozaj metódy, za ktoré by sa veru nehanbil žiadny komunista z obdobia najtvrdšej normalizácie,“ hodnotí národniarka.
Pani Čaputová, vy si hľaďte vlastnú morálku

Následne sa Belousovová dostáva k podstate svojho príspevku. Tým je konanie prezidentky. „A ako inak tomuto vyvádzaniu mocibažných diletantov oddane sekunduje pani prezidentka, ktorá s kľudom Angličana a bez hanby de facto vyzve Kažimíra, aby odstúpil z funkcie guvernéra NBS. Lebo vraj ona by to na jeho mieste urobila.

Lipšicov dlho očakávaný ťah pešiakom Imreczem
Petra Kažimíra vôbec nemám rád. Priznávam hneď na úvod. Nedodržal totiž svoj sľub z obdobia, keď iba v politike takpovediac začínal na jej najvyšších stupienkoch. Nemám však rád ani Daniela Lipšica. Politické posty sú totiž primárne určené na... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


Vážená pani Čaputová, vy nehovorte, čo by ste urobili na cudzom mieste. Vy sa starajte o to, čo ste mali urobiť a neurobiť na vašom mieste! Veď ak by ste naozaj boli tým vzorom morálky a čestnosti, ktorý z vás zaplatené médiá vyrábajú, tak by ste ani nekandidovali na funkciu hlavy štátu. Ako to bolo s vašimi advokátskymi skúškami? Ako to bolo s financovaním vašej volebnej kampane?“ pýta sa hlavy štátu.

Belousovová upozorňuje Čaputovú, že jej morálny kredit za veľa nestojí: „Len vaši nekritickí fanúšikovia, ktorým k šťastiu stačí sledovať Hanečkové "módne" kreácie a počúvať vaše prázdne, nič neriešiace frázy, zabudli, že váš morálny kredit vám nedáva žiadne právo tváriť sa ako vzor morálky a čestnosti v politike.“
Krvavé, pomstou podliate oči

„Len totálny politický idiot sa bude zahrávať takýmto spôsobom s osudom Slovenska. Funkcia guvernéra NBS nie je funkciou, kde by sa akékoľvek otrasy neprejavili na vnímaní Slovenska vo svete a z toho sa odvíjajúcich dôsledkov. Tu nejde o Kažimíra. Ak v niečom lietal, mali ste si ho zavrieť na základe presvedčivých dôkazov a nie rozpútavať toto bláznivé divadlo pred svetom. Krvavé, pomstou a túžbou po moci podliate oči Slovensku nepomôžu. Práve naopak. Zásadne uškodia, vlastne už škodia,“ uzavrela Anna Belousovová.

ŠOK! Guvernér národnej banky Peter Kažimír obvinený z korupcie!
Špeciálna prokuratúra obvinila bývalého ministra financií a guvernéra národnej banky Petra Kažimíra z podplácania. Obvinenie má súvisieť s úplatkom pre vtedajšieho šéfa Finančnej správy Františka Imreczeho, informujú... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Diana Zaťková