Sulík nezvláda svoju funkciu! Tvrdí Fico a chystá ďalšie odvolávanie
13 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

A bude sa znovu odvolávať! Smer - Sociálna demokracia na čele s Robertom Ficom chce iniciovať odvolávanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Vôbec nezvláda svoju funkciu, tvrdí expremiér. Návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze chce strana podať čo najskôr, informuje portál tvnoviny.sk.


Smer - SD sa chystá iniciovať odvolávanie ministra hospodárstva  Richarda Sulíka. Podľa lídra strany Roberta Fica nie je Sulík pripravený na svoju funkciu a nezvláda ju.
Čo najskôr

Návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu chce strana podať čo najskôr. Predseda Národnej rady Boris Kollár musí následne podľa rokovacieho poriadku schôdzu zvolať do siedmich dní od podania návrhu.

„Predovšetkým nevidíme žiadne vecné riešenia pokiaľ ide o rast cien energií a tie idú hore. Naviac sa nám zdá, že sa každému vysmieva," konštatoval Fico.

Je to potvrdené: Covid pas je zdravotná dokumentácia, ktorú nemôže kontrolovať hocikto! Informuje Heredoš (VIDEO)
Situácia na Slovensku sa mení ako počasie. Platí to aj Covid pasoch, ktoré mali a mohli na základe vyhlášky kontrolovať i prevádzkovatelia gastro podnikov a reštaurácií. Teraz je ale už všetko inak. Už na to nemajú nárok, pretože je to zdravotná... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vysmieva sa ľuďom

Lídrovi Smeru sa taktiež nepáči, že Sulík tvrdí, že trh všetko vyrieši, že nebude treba nič regulovať. "Vysmieva sa ľuďom, ktorí prišli o prácu, keď hovorí, že treba zrušiť úrady práce,“ krúti hlavou Fico. Pokračoval, že Sulík sa ukázal ako arogantný človek.

V stredu chce expremiér osloviť nezaradených poslancov okolo Tomáša Tarabu. „Pokiaľ sa dohodneme na spoločnom postupe, tak podáme tento návrh v expresne krátkom čase,“ dodal Fico.

Fico k obvineniu Kažimíra: vymyslené nezmysly, príbehy deda Jahodu. Spomínal aj Lipšica
Robert Fico sa postavil pred novinárov a vyjadril sa k obvineniu voči Petrovi Kažimírovi. Asi neprekvapí, že podľa Fica je za všetkým opäť raz Daniel Lipšic. Ten podľa neho zakrýva kauzou guvernéra NB to, že pomáha Plačkovej. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Petra Demková