Polícia obvinila Mikulca, Lipšica a Matoviča! (vraj)
13 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Na Mikulca vypovedá Imrecze, Lipšic je podozrivý z podvodu a Matovič podvodom zničil účtovníctvo svojej firmy, píše na sociálnej sieti nezaradený poslanec parlamentu Matúš Šutaj Eštok, ktorý vymenil farby Smeru za tie Hlasácke.


Šutaj Eštok sa vo svojom statuse na facebooku trošku zasníval. Máte pocit, že konečne je spravodlivosti učinené zadosť? Zbytočne….



Traja veteráni


"Na Mikulca vypovedá Imrecze, že zobral úplatok 100 tisíc eur. Lipšic je podozrivý z podvodu pri získaní previerky NBÚ a financovania svojej strany NOVA z nelegálnych peňazí. Na Matoviča vypovedá jeho kamarát, že podvodom zničil účtovníctvo svojej firmy, pripravil štát o stovky miliónov za netransparentné nákupy zbytočných testov a svedkovia hovoria, že je v pozadí tzv. Čurillovskej mafie," píše poslanec.






No vzápätí upozorňuje, že tvrdenia sú síce pravdivé, ale títo traja sú slovami policajného prezidenta Hamrana „naši chlapci“ a tí sú chránení.


"Namiesto toho polícia obvinila Kažimíra, na ktorého je oveľa menšie podozrenie ako to čo som napísal v prvých vetách na tých troch," poukazuje Šutaj Eštok na fakty.



Kolíková pripravuje rozkrádačku storočia, tvrdí mladý sociálny demokrat Melicher
Informácia, s ktorou vyšiel mladý sociálny demokrat Igor Melicher je priam šokujúca. Minimálne však stojí za zamyslenie. Potom, ako súdna mapa dvihla zo stoličiek mnoho sudcov a vyšli do ulíc, si možno mnohí povedali, že toto je strop. Melicher... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová


Jedna baba povedala


"Vraj bol poslom, ktorý svojmu verejne známemu nepriateľovi už z tých čias Imreczemu priniesol od niekoho 50 tisíc. Nič viac. Ba vlastne pardón. Aj ďalší univerzálny kajúcnik a zločinec Suchoba počul, že niekto dal Kažimírovi peniaze," húta hlasák.




Šutaj Eštok sa zamýšľa, že vlastne Mikulec, Lipšic a Matovič sú „naši“ tak na nich môžu siahať dôkazy až do neba a nič! Kažimír nie je „náš“, takže uňho stačí keď ho verbálne osočí jeho nepriateľ a ešte sa nájde niekto, kto to niekde počul.


Nonses



Poslanec si myslí, že vo fungujúcom právnom systéme by to bol nonsens, ale za Matoviča je možné všetko. "Ak mal doteraz niekto pochybnosti o tom, že ide o politické procesy, kauza Kažimír mu definitívne musela otvoriť oči," myslí si Pellegriniho prívrženec.


„Naši“ chlapci si našli pár ľudí čo naozaj porušili zákon a popri nich chcú zavrieť polovicu opozície. Majú smolu, že my sa ich nebojíme a tento zápas skôr či neskôr vyhráme, píše poslanec.



Sulík nezvláda svoju funkciu! Tvrdí Fico a chystá ďalšie odvolávanie
A bude sa znovu odvolávať! Smer - Sociálna demokracia na čele s Robertom Ficom chce iniciovať odvolávanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Vôbec nezvláda svoju funkciu, tvrdí expremiér. Návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze chce strana podať... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Diana Zaťková