Pellegrini chcel byť kritický, ale tentokrát sa sekol, hodnotia Baránek a Lenč
13 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Tlačová beseda Petra Pellegriniho, ktorá mala byť kritická, tentokrát podľa politológov, predsedovi strany Hlas, nevyšla. "Neuspel so svojou kritikou," tvrdí Baránek. A rovnakého názoru je aj politológ Jozef Lenč. "Príde mi to ako zbytočná búrka vo vode v pohári," uviedol Lenč podľa Plusky. 


Vystúpenie Petra Pellegriniho k stretnutiu Hegera a Orbána v Ostrihome, nebolo podľa politológov Jána Baráneka a Jozefa Lenča úplne šťastné. Pellegrini v rámci nej kritizoval Eduarda Hegera a uviedol, že je mimoriadne nešťastné, ak si predseda vlády a jeho aparát nedokáže ustrážiť ani takú jednoduchú vec ako je slovenský štátny symbol za jeho chrbtom. Heger, podľa Pellegriniho vyrobil faux pas s trikolórou.

Zsuzsová si vypočula verdikt! Proti TOMUTO rozhodnutiu už nie je možné odvolanie
Nechvalne známa Alena Zsuzsová sa predsa dočkala spravodlivosti! Najvyšší súd (NS) ju dnes totiž právoplatne odsúdil na 21 rokov basy. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Zbytočná búrka v pohári vody

Politológ Ján Baránek je presvedčený o tom, že je na tejto vláde čo kritizovať, ale toto podľa neho nebola tá situácia. "Štátna vlajka Slovenskej republiky má nejaké rozmery. To, čo vialo na videu nie je štátna vlajka, lebo to nemalo rozmery dva ku trom a tým pádom tam nemohol byť slovenský znak. Keby tam bol znak, to by bolo protokolárne porušenie,” píše reakciu Baráneka Pluska. Podľa ktorého bolo vystúpenie Pellegriniho úplne mimo.

Rekcia politológa Jozef Lenča je podľa Plusky zhodná s tým, čo tvrdí Baránek. “Príde mi to ako zbytočná búrka v pohári vody. Ak chce líder preferenčne najsilnejšej opozičnej strany niečo vyčítať vláde, určite sú dôležitejšie témy než trikolóry alebo vlajky na oslavách výročia,” uviedol Lenč.

Premiéri Eduard Heger a Viktor Orbán sa stretli na oslavách výročia mosta spájajúceho Slovensko s Maďarskom.

Ministerke Kolíkovej naložil za súdnu mapu. Kritika od bývalého kolegu
Máriu Kolíkovú tvrdo skritizoval jej bývalý stranícky kolega Tomáš Meravý. Informáciu o tom na svojom portáli priniesli Topky.sk. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Eka Balašková


.