Padlo obvinenie! Prípad nehody Kollára a jeho missky počas lockdownu sa konečne posunul
13 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Vyšetrovanienehody predsedu parlamentu Borisa Kollára sa predsa len po takmer roku posunulo. Vyšetrovateľ obvinil z prečinu ublíženia na zdraví konkrétnu osobu, informuje televízia Markíza na svojich stránkach.


Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II obvinil z prečinu ublíženia na zdraví konkrétnu osobu. Potvrdil to krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že vyšetrovanie ukončené doposiaľ nie je, a preto polícia nemôže poskytnúť ďalšie bližšie informácie.
Už to bude rok

Líder strany Sme rodina mal vážnu autonehodu vlani 24. októbra, pri ktorej si zlomil druhý krčný stavec. Zranili sa aj jeho ochrankár a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov. Celú verejnosť však zaskočila informácia, ktorá sa dostala na svetlo sveta až o čosi neskôr.
Misska v aute

V čase nešťastia bola totiž vo vozidle aj finalistka Miss Universe SR Miroslava Fabušová! A práve táto informácia zatienila aj okolnosti nehody. V tom čase však platil na Slovensku núdzový stav, bolo zakázané vychádzať a už vôbec sa nemohol nikto združovať s nikým mimo svojej "bubliny"!

Táto správa zdvihla vlnu oprávneného rozhorčenia medzi obyčajnými občanmi, ktorým za nedodržiavanie tvrdého lockdownu hrozili sankcie. Zase sa raz ukázalo, že pre niekoho vždy platia nejaké výnimky.

Fico k obvineniu Kažimíra: vymyslené nezmysly, príbehy deda Jahodu. Spomínal aj Lipšica
Robert Fico sa postavil pred novinárov a vyjadril sa k obvineniu voči Petrovi Kažimírovi. Asi neprekvapí, že podľa Fica je za všetkým opäť raz Daniel Lipšic. Ten podľa neho zakrýva kauzou guvernéra NB to, že pomáha Plačkovej. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Petra Demková

Mohol si vymyslieť niečo lepšie

K samotnej dopravnej nehode vtedy Kollár uviedol, že mal veľa času a keby chcel, tak by si vymyslel nejaký prikrášlený príbeh.

"Ale ja taký nie som. Ja sa postavím a poviem ako to bolo. Platia nejaké výnimky zo zákazu vychádzania. Jedna z výnimiek je, že môžete sa starať o zverenú osobu. Mal som na starosti syna Artura, bol som u jeho mamy v Moste pri Bratislave. Bol som pre školskú tašku a jeho mame som doniesol jedlo," vysvetlil Kollár.

Zsuzsová si vypočula verdikt! Proti TOMUTO rozhodnutiu už nie je možné odvolanie
Nechvalne známa Alena Zsuzsová sa predsa dočkala spravodlivosti! Najvyšší súd (NS) ju dnes totiž právoplatne odsúdil na 21 rokov basy. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Iba kamoška

Vyjadril sa aj k tomu, prečo viezol v aute bývalú missku Fabušovú. "Vracal som sa cez Dunajskú Lužnú. V tom čase som si volal s kamoškou, povedal som jej, že som u nej v Lužnej. Tak ma požiadala, že či ju nehodím do mesta do lekárne, že naspäť pôjde taxíkom. Tak som povedal, že nemám problém."

Či aj Fabušová bola jeho zverenou osobou však už nedodal. Dva dni po nehode poskytla kráska pre portál tvnoviny.sk rozhovor a odvtedy ju pozná a na sociálnych sieťach sleduje celé Slovensko.
Čo sa stalo pri nehode

Podľa medializovaných informácií polície mal vodič osobného auta značky VW Golf viesť svoje vozidlo z Ulice Svornosti v smere von z mesta, pričom tam na svetelnej križovatke, odbočujúc vľavo, nedal prednosť vodičovi protiidúceho auta značky BMW, a tak došlo k ich zrážke. Alkohol u vodičov pri dychovej skúške nezistili.

Je to potvrdené: Covid pas je zdravotná dokumentácia, ktorú nemôže kontrolovať hocikto! Informuje Heredoš (VIDEO)
Situácia na Slovensku sa mení ako počasie. Platí to aj Covid pasoch, ktoré mali a mohli na základe vyhlášky kontrolovať i prevádzkovatelia gastro podnikov a reštaurácií. Teraz je ale už všetko inak. Už na to nemajú nárok, pretože je to zdravotná... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik