Blaha o koalícii a najmä Matovičovi: Oklamali Slovákov a podlo sa dostali k moci! (VIDEO)
13 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič toho pred voľbami nasľuboval toľko, že by mu nestíhala ani najväčšia sľubotechna. Zrejme sa držal hesla: „Nikto vám nemôže dať viac, ako vám môžem ja sľúbiť!“ A vyšlo mu to.


Šéf OĽaNO Igor Matovič Slovákom pred voľbami sľuboval možné i nemožné. Asi najviac rezonovalo to, že žiadnu z výhod, ktoré im dala predchádzajúca vláda, rušiť nebude. Žiaľ, „skutek utek“ a dnes už z toho neplatí takmer nič. A aby bolo jasné, môžu za to iní, nie on. Predvolebné sľuby Igora Matoviča zhrnul v zostrihu videa podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.
Súčasná vláda sa musí pratať čo najskôr kade ľahšie

„Súčasná vládna koalícia zvíťazila v parlamentných voľbách na základe podvodu. Igor Matovič zámerne zavádzal a v predvolebnej kampani uviedol slovenskú verejnosť do omylu,“ tvrdí v úvode statusu Blaha a dodáva, že šéf OĽaNO klamal, keď sľuboval zachovanie sociálnych štandardov vybudovaných za roky vlády strany Smeru-SD.



„Preto sa musí súčasná vláda pratať čo najskôr kade ľahšie. Jediným legitímnym nástrojom ako skončiť toto trápenie Hegeromatovičovej vlády je referendum o skrátení volebného obdobia súčasnej vlády. Strana Smer-SD je dôraznou, ale konštruktívnou opozičnou silou. Nenechajme súčasnú vládu podľahnúť falošnej predstave, že napriek historicky najnižšej dôvere sa potichu „prepečú“ všetky jej zlyhania,“ konštatuje Ľuboš Blaha, ktorý na konci statusu volá Slovákov v nedeľu do Rimavskej Soboty jasne a nahlas povedať, čo si myslia o súčasnej vláde.

Taký intelektuálny planktón, aký sa zišiel vo vláde u nás, neexistuje nikde na svete, tvrdí Blaha
Parlamentné voľby v susednom Česku nedopadli tak, ako sa zrejme očakávalo. Pre ľavicové strany sa skončili doslova fiaskom. Smutný je z toho aj Ľuboš Blaha, ktorý pred voľbami našich susedov pred podobným koncom varoval. Nepomohlo... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik