Šokujúce: Policajná brutalita proti protestujúcim, aj prizerajúcim sa, ľuďom v Melbourne (Drsné VIDEO)
12 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Svet sa po nástupe COVID-19 zmenil takmer na nepoznanie. Teda najmä správanie sa politikov v jednotlivých štátoch, ktorí pre nedodržiavanie ich protipandemických opatrení neváhajú poslať na svojich občanov políciu. Tá proti nim nie raz zasiahne doslova brutálnym spôsobom.


Slováci sa sťažujú, aké protipandemické opatrenia si vymýšľa naša vláda, no tá len kopíruje to, čo robia vlády iných štátov. A aj tie posielajú na svojich nepokojných občanov políciu, ktorá proti nim neraz zasiahne doslova brutálne. Tak, ako to ukazuje video zverejnené na YouTube z austrálskeho Melbourne.
Porušuješ protipandemické opatrenia? Dostaneš poriadna „nakladačku“

Austrálčania, rovnako ako Slováci, musia tiež povinne nosiť na tvári rúška. Aj Austrálčania sa proti nim a proti pandemickým opatreniam mohutne búria. Na tých, ktorí sa nechcú podriadiť však použila polícia v Melborne doslova brutálne násilie. Vo videu z Melbourne je vidieť tvrdý zásah polície proti ľuďom, ktorí nielenže porušovali prísny lockdown, ale aj protestovali proti nemu.



Polícia rozháňala protestujúcich ľudí streľbou gumovými projektilmi, ktoré na tele zanechávajú krvavé zranenia, sprejmi, obuškami. Ale aj surovým násilím. Muži zákona zasiahli v Melbourne absolútne neadekvátnym policajným terorom na utekajúcich, alebo iba okoloidúcich ľuďoch. A to si Austrália hovorí, že je demokratickým štátom, rovnako ako Slovensku, Taliansko, Francúzsko či USA. Tam všade totiž polícia zasahovala proti demonštrantom streľbou gumovými projektilmi, slzným sprejom a obuškami. „Ďakujeme“ za takú demokraciu.

Austrálčania už majú plné zuby lockdownu: Demonštranti v Melbourne zaútočili na policajtov !  (VIDEO)
22 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová