SMER- SD organizuje protesty, Pellegrini zo strachu mlčí! (VIDEO)
12 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

SMER- SD zvoláva na protesty a Pellegrini asi zo strachu mlčí. Z pokoja ho zjavne nevyrušuje ani obvinenia jeho najbližších Žigu a najnovšie aj Kažimíra. Nielenže sa ich bojí zastať, ale ako nedávno uviedol predseda SNS A. Danko, sa potichu nádeja, že sa mu podarí po voľbách zostaviť liberálnu vládu spolu so SaS, Progresívnym Slovenskom prípadne povolajú aj hnutie SME Rodina. Nuž, je to krátkozraké ale po Žigovi, Kažimírovi a Brhelovi (Imrecze aj Suchoba sú v ich línii čistých "hlasákov" tiež- pozn. HD) môže nasledovať Saková i samotný Pellegrini. Naozaj "čistá" koalícia.


"Súčasná vládna koalícia zvíťazila v parlamentných voľbách na základe podvodu. Slovákov oklamali a podlo sa dostali k moci," píše sa na oficiálnej stránke strany SMER - SD.  Video, ktoré SMER - SD pripojili je akýmsi svedkom toho, čo líder OĽaNO Matovič sľuboval počas predvolebnej kampane a aká je realita.


Vládna koalícia v posledných parlamentných voľbách podľa SMER - SD zvíťazila na základe podvodu. SMER - SD tvrdí, že Igor Matovič zámerne zavádzal. A predvolebná kampaň strany OĽaNO slúžila k tomu, aby slovenskú verejnosť uviedli do omylu. A preto sa podľa strany SMER - SD musí súčasná vláda pratať čo najskôr kade ľahšie.



Polícia pátra po mužovi, ktorý si natáčal na mobil cudzie byty
Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III sa v súvislosti s objasňovaním viacerých prípadov majetkovej trestnej činnosti obracajú na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie neznámeho muža. Ten si natáčal na mobil cudzie byty.... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR

Klamali, tvrdí SMER - SD

SMER - SD tvrdí, že klamali, keď sľubovali zachovanie sociálnych štandardov, ktoré pred nástupom súčasnej vlády zaviedla strana SMER - SD.  Z uvedeného dôvodu zvolávajú občanov na míting, ktorý sa uskutoční v nedeľu, v Rimavskej Sobote, v amfiteátri. Je dôležité podľa strany SMER - SD povedať pravdu a ukončiť trápenie tejto vlády referendom o skrátení volebného obdobia. "Nenechajme súčasnú vládu podľahnúť falošnej predstave, že napriek historicky najnižšej dôvere sa potichu "prepečú" všetky jej zlyhania," píšu na oficiálnej stránke.

Fico pozýva na protivládny míting: Prineste si čapice, šatky, šály. Vysvetlil aj prečo
Róbert Fico chystá so svojou stranou SMER - SD veľký protivládny míting. Uskutoční sa 17. októbra v popoludňajších hodinách v amfiteátri v Rimavskej Sobote. Pozvánku zverejnil na sociálnej sieti. A začína ju slovami: "Dobrý deň, vážení priatelia."... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová