Ohrdnutá Remišová a nechápajúci primátor Košíc Poláček
12 | 10 | 2021 I Eka Balašková

O spore vicepremiérky Remišovej a primátora mesta Košice sme na našich stránkach už písali. Zdá sa však, že "príbeh" má pokračovanie. Píše o tom portál eReport.



Malicherná Remišová?

Primátor Košíc Poláček len krúti hlavou nad V. Remišovou, že odstránenie bilbordu vzala osobne: „Je mi úplne jedno akej spoločnosti plochy patria. A už absolútne neriešim čo, alebo kto, na billboarde je. Je len obrovskou náhodou, že na ňom boli práve politici spomínanej strany. Keby som bol na ňom trebárs ja, alebo pokojne aj Sagan či pápež, postupovali by sme rovnako.” skonštatoval Poláček a dodal: "Nerozumiem tomu, jej útok je detinský!"

&set=a.286409959960699&type=3

Bilbord Za ľudí v Košiciach: Vodu kázať, víno piť?
Primátor mesta Košice Jaroslav Poláček pokračuje v odstraňovaní nelegálnych reklamných nosičov - bilbordov. Týmto činom chce eliminovať vizuálny smog v uliciach mesta a tak vo štvrtok spílili okrem iného aj dva bilbordy na mestskom pozemku na... Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Nespravodlivosť voči strane Za ľudí

Kancelária strany Za ľudí sa pre portál topky nechala počuť, že: "Bola to práve strana Za ľudí, ktorá v parlamente nedávno presadila zmenu zákona, ktorá samosprávam umožňuje efektívnejšie odstraňovať nelegálne reklamné plochy. Ani vo sne nám však nepadlo, že primátor mesta Košice bude zákon využívať nie na odstraňovanie nelegálnych, ale naopak, na to málo reklamných plôch, ktoré sú legálne.” Primátor Košíc tak namiesto desiatok nelegálnych bilbordov nechal odstrániť akurát ten náš, legálny.