"Nebite Igorkovho voliča", alebo desivých päť a pol miliárd schodku v návrhu rozpočtu
12 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Juraj Draxler sa chytá za hlavu po tom, ako si prečítal informáciu o dohode koalície na návrhu štátneho rozpočtu. "Nejde len o ten rekordný schodok, takmer 5 percent HDP (5,5 miliardy eur). Ale je to schodok v čase, keď tu už dávno mali vo veľkom fičať peniaze z Bruselu. Lenže oni jednoducho nie sú schopní ich čerpanie pripraviť." (Citát Juraj Draxler.)


"Ako by aj mohli! Ale oni sa hádajú ako, s prepáčením, posledný spolok dementov, práca potom stojí. A nás to stojí miliardy." Píše exminister školstva na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Juraj Draxler)

Nie reformná smršť, iba smršť

"A hlavne, na čo sa tie extra peniaze budú čerpať. NA KONZULTAČNÉ KONTRAKTY. Keď premiér Heger oznamoval, že nás čaká reformná smršť, v skutočnosti myslel TOTO." Zdôrazňuje Juraj Draxler.
Peniaze na akože vymýšľanie

"Rozdelí sa kopa peňazí na to, že sa bude akože vymýšľať, ako by malo fungovať zdravotníctvo, školstvo, veda."
V minúte dvanástej

"V neposlednom rade je šokujúce to, že sa prvý nástrel rozpočtu verejnosť, aj tá odborná, vládna, dozvedá teraz, v polovici októbra. Po minulé roky boli o takomto čase väčšinou všetky hlavné vyjednávania o rozpočte už skončené a začínali sa dolaďovať rôzne technické a politické detaily."
Nebite ich!

"5,5 pol miliardy SCHODKU!!! Ak stretnete nejakého Igorkovho voliča, nebite ho. Normálne sa ho opýtajte, kde sú tie peniaze, ktoré tu mali akože okamžite nabehnúť po tom, ako odíde mafia, zlodeji a pod. a dane už bude zbierať a rozdeľovať len Spravodlivý Igor."

"Potom mu dajte lízadlo, plyšovú hračku a pošlite ho na úrad vlády a ministerstvo financií blahoželať im k skvelému zvládaniu verejných financií."

"Zapadne tam." sarkasticky končí svoj status Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Draxler: Výskyt Šeligu a Matoviča treba hlásiť hygienikom, sú nakazení, niečo im zožralo mozog
"Igorko chce najnovšie zákon o preukazovaní pôvodu majetku milionárov. Samozrejme, nebude sa týkať jeho - on žiadny nemá!" (Citát Juraj Draxler.) Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Ivan Brožík