Jiří Suchý sa ocitol v nemocnici, previezli ho rovno z divadla!
12 | 10 | 2021 I Denis Merva

Muž viac ako deviatich remesiel, a to divadelník, spevák, textár, básnik, skladateľ, spisovateľ, muž kabaretu, filmár, grafik, výtvarník, zberateľ a režisér Jiří Suchý je spoluzakladateľom Divadla Na zábradlí a Divadla Semafor.


Herca a riaditeľa divadla Semafor Jiřího Suchého po ošetrení v Ústrednej vojenskej nemocnici prepustili a je v poriadku doma. Potvrdila to jeho asistentka Irena Zlámalová. Herca v nedeľu okolo tretej hodiny popoludní odviezla záchranná služba priamo z predstavenia v Divadle Semafor v pražských Dejviciach.

Suchý mal na akcií za podpory Jitky Molavcovej a Jiřího Svobodu zaspievať niekoľko piesní na tému vojny. Počas predstavenia mu však prišlo nevoľno a Suchého musela odviezť záchranka. Suchý skolaboval na špeciálnej akcií, ktorá bola spojená s premiérou nového filmu. Diváci okrem unikátnej možnosti prezrieť si snímku ako prví, mali možnosť aj zakúpiť si Suchého grafické listy a vypočuť piesne.

"Bolo to vyčerpanie a únava z posledných týždňov, ktoré sa točili okolo premiéry a jeho narodenín. Veď ho poznáte, nevie oddychovať, "uviedla asistentka Zlámalová. Správu potvrdila aj produkčná divadla Lenka Řiháčková. Suchý pred viac ako týždňom oslávil deväťdesiatku!

Cibulková to prestrelila!
Celé zle, pojmy ako štýl a vkus sú zjavne pre niektoré celebrity úplne cudzie pojmy! Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Denis Merva