Z nás otrokov robiť nebudete! Odkazuje Schlosár do Bruselu
11 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Naťahovaniu sa o to, či sú zákony Európskej únie nadradené tým národným urobil rázny koniec poľský Ústavný súd. Ten totiž rozhodol, že právo Európskej únie nie je nadradené poľským zákonom!


Bruselskí úradníci by chceli byť nad všetkými v Európskej únii. Chceli by si diktovať čo jej členské štáty môžu a čo nie, respektíve čo urobiť musia, lebo si to bruselskí „papaláši“ želajú. Ústavný súd v Poľsku sa tomu ale vzoprel a povedal – NIE! Jeho rozhodnutie sa páči aj poslancovi nášho parlamentu za ĽSNS Rastislavovi Schlosárovi, ktorý dal v statuse aj jasne najavo.
Podľa Bruselu sme len nesvojprávne kolónie, ktoré majú vo všetkom poslúchať

„Právo národných štátov je viac ako diktát Bruselu!“ konštatuje hneď v úvode statusu Schlosár. Čo teda, podľa neho, ukázal verdikt poľského ústavného súdu? „Právo Európskej únie nie je nadradené poľským zákonom. To, že Poľsko vstúpilo do EÚ neznamená, že sa vzdalo svojich najvyšších právomocí, a že odovzdalo svoju suverenitu Bruselu,“ rozhodol podľa Schlosára jasne poľský ústavný súd.

„Čo ukázalo toto prelomové rozhodnutie? V prvom rade to, ako oficiálne orgány EÚ, západní politici a najrôznejší európski federalisti vnímajú národné štáty. Z ich doslova panickej a nenávistnej reakcie je zrejmé, že členské štáty EÚ - nielen Poľsko, ale aj Slovensko, sú podľa nich len nesvojprávne kolónie, ktoré majú vo všetkom poslúchať Brusel,“ skonštatoval Schlosár.

Poslanec Schlosár poriadne zotrel svojho kolegu Šeligu. TOTO asi nerozdýcha (VIDEO)
Počas diskusie o správe Maroša Žilinku o stave prokuratúry za rok 2020 sa medzi nie raz poriadne zaiskrilo. Veľká časť koalície totiž vyhlásila generálnemu prokurátorovi križiacku výpravu. Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Tak napríklad európsky komisár pre spravodlivosť Reynders podľa nášho poslanca vyhlásil, že únijné zmluvy majú prednosť pred národnými zákonmi a všetky krajiny sa musia podriadiť verdiktom súdu EÚ. Ďalší z eurokomisárov Borrell prednosť práva EÚ pred zákonmi členských štátov vyhlásil za jeden z pilierov Európskej únie.

Podobne sa podľa Schlosára vyjadril aj šéf najväčšej z frakcií v Európskom parlamente Lenaers, ktorý dokonca prehlásil poľský ústavný súd za nelegitímny! „Iní poprední západní politici hrozia otvorene Poľsku sankciami, zastavením finančnej pomoci a neváhajú tvrdiť, že sa Poľsko zahráva s ohňom. A to všetko len všetko len preto, že sa chová ako suverénny štát,“ krúti hlavou nad správaním bruselských poslancov kotlebovec.

Schlosár: Na „neposlušných“ ľudí, ktorí sa nechcú zaočkovať, sa chystá niečo desivé (VIDEO)
Vakcinačné šialenstvo nepoľavuje ani na Slovensku. A ako sa zdá, môže byť ešte horšie. Pripravuje sa údajne novela zákona, ktorá dá policajtovi do ruky také kompetencie zasiahnuť proti nezaočkovanému, o akých sa nielen jemu, ale ani nám ostatným... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Už dávnejšie nás obrali o našu suverenitu a v podstate úplne podriadili Bruselu

„Predstavitelia EÚ tak opäť raz demaskovali pravú tvár Bruselu a ukázali, že Európska únia v ich ponímaní už dávno nie je len nejakou medzinárodnou organizáciou o hospodárskej spolupráci, ale je naopak čoraz viac federálnym superštátom, v ktorom sa neuznáva suverenita národných štátov,“ myslí si Schlosár, podľa ktorého verdikt poľského ústavného súdu nastavil zrkadlo aj nám.

„Kým v Poľsku je samozrejmé, že poľské zákony sú na prvom mieste, na Slovensku je to celkom inak. Do Ústavy naši domáci zradcovia a zapredanci už pred rokmi pretlačili otrocký čl. 7 ods. 2, podľa ktorého: „Právne záväzné akty Európskych spoločenstiev a Európskej únie majú prednosť pred zákonmi Slovenskej republiky.“ Tým nás obrali o našu suverenitu a v podstate úplne podriadili Bruselu,“ konštatuje nahnevane poslanec za ĽSNS.



Podľa Schlosára je povinnosťou každého presvedčeného slovenského národovca a vlastenca podporiť Poľsko v jeho súčasnom boji za suverenitu a samostatnosť a bránil ho pred útokmi Bruselu a západných eurootrokárov. „Tí, čo dnes siahajú na nezávislosť Poľska sú totiž tí istí, ako tí, čo chcú mať aj zo Slovenska len poslušného vazala a nesvojprávnu kolóniu, v ktorej Slováci držia hubu a krok. Chcú, aby sme si nevládli sami, ale podobne ako už veľakrát v našej histórii slúžili cudzím pánom a vykorisťovateľom,“ myslí si Schlosár, ktorý má pre cudzích pánov, tentoraz z Bruselu, len jeden odkaz:

„Z nás otrokov robiť nebudete, my sme a budeme vždy za suverénne európske národné štáty! Za samostatné, nezávislé a slobodné Slovensko! A preto urobíme všetko pre to, aby sme na prvom mieste z našej Ústavy odstránili už spomínaný hanebný čl. 7 ods. 2, a opäť tak obnovili nezávislosť a zvrchovanosť Slovenskej republiky.“

Šimečka sa v europarlamente opäť predviedol, „republikán“ Uhrík ho zotrel ako prach (VIDEO)
Slovenskí europoslanci, podobne ako mnohí ich kolegovia, sa skrývajú za anonymitu toho, že ich vystúpenia v europarlamente nie sú až tak dopodrobna sledované. Občas sa ale zverejnia ich vystúpenia, ktoré ukazujú ako za svoju vlasť... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik