Matúš Šutaj Eštok: Budú policajti fasovať aj stranícke preukazy OĽaNO?
11 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová
"Hamran mení políciu na ŠTB Igora Matoviča," tvrdí vo videu na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok (Hlas). 
To povestné padni, komu padni, ktoré v polícii zaviedol ešte Peter Pellegrini definitívne podľa neho prestáva platiť. Štefana Hamrana vybral Roman Mikulec na príkaz Igora Matoviča. Hamran si podľa Šutaja Eštoka zákonom utrel topánky a zahodil ho rovno do koša.

Matúš Šutaj Eštok (Hlas) poukazuje na to, že Štefan Hamran štvoricu vyšetrovateľov na čele s vyšetrovateľom Čurillom, ktorí sú vyšetrovaní za manipuláciu dôkazov nazval doslova našimi chlapcami, ktorí sú nevinní a za ich obvineniami stoja neznáme temné sily.

Matúš Šutaj Eštok pripomína, že vyšetrovatelia sú aj naďalej stíhaní, akurát boli prepustení z väzby, čo je ten inštitút, ktorí kritizuje väčšina právnikov. "A minister a policajní prezident už teraz vedia, že sú nevinní, lebo sú to naši chlapci," zdôrazňuje.

Pellegrini a Krajniak sa zhodli, že Žilinka je chlap na správnom mieste
09 | 10 | 2021 | TASR

Ak ste náš, ste nevinný. Aj nie ste náš, ste vinný

"Nie sudca, ale minister a verný Mikulcov kamarát Igor Matovič bude teraz rozhodovať o vine a nevine.
A kritérium? Ak ste náš, tak ste určite nevinný. Ale ak nie ste náš, ste rozhodne vinný a patríte do basy," dodáva Matúš Šutaj Eštok,

Matúš Šutaj Eštok sa obáva toho, že o chvíľu asi budú policajti fasovať aj stranícke preukazy OĽaNO a ak ich odmietnu, Hamran ich označí za temné sily. Ide podľa o taký nonsens, ako keď sa v 50tych rokoch ŠTB neriadila podľa zákona, ale podľa straníckej príslušnosti. A toto je podľa Matúša Šutaja Eštóka ďalší dôvod, prečo je potrebné zbaviť sa tejto vlády a obnoviť dôveru v zákon a v princípy právneho štátu.

Denisa Saková: Vláda chce odvolávať ľudí z funkcií, ignoruje aj podmienky Európskej komisie (video)
"Vláda chce bezdôvodne odvolávať ľudí z funkcií, čím ignoruje aj podmienky Európskej komisie." Citát Denisa Saková. Exministerka dodáva, že "už počas môjho pôsobenia na ministerstve vnútra bolo jednou z podmienok Európskej komisie odpolitizovať... Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Ivan Brožík