Kremský z OĽaNO sa vyhráža Kollárovi
11 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Tragédiou demokracie je, keď sa strana svojvoľne pasuje na nedotknuteľné božstvo. Zažili sme aj v našich dejinách. Ich "výsosti" v tričkách OĽaNO dostávajú amok, ak si niekto dovolí kritizovať ich "našich". A môže to byť hoci aj druhý najvyšší ústavný činiteľ, ktokoľvek z kandidátky OĽaNO ho môže udupať k zemi. Napríklad, ako si len predseda NR SR dovoľuje" vyhrážať sa policajnému prezidentovi?" Dodajme, nami dosadenému policajnému prezidentovi? Ako si potom v takto znásilnenej "demokracii" môže povedať svoj názor obyčajný občan?


Ako za čias Stalinovho Beriju sa na sociálnej sieti rozčuľuje v statuse poslanec Peter Kremský na svojho nadriadeného - predsedu parlamentu Borisa Kollára. Druhého podľa ústavy najvyššie postaveného človeka na Slovensku.

Reprofoto FB (@Peter Kremský, poslanec OĽANO)

Vesmírna demagógia

"Čo sú toto za reči predsedu parlamentu? Ako si dovoľuje vyhrážať sa policajnému prezidentovi?"

"Za to, že svojich vyšetrovateľov, ktorým je nadriadený, nazve "moji chlapci"? A že sa ich zastane? Prečo by mal takto volať inšpekciu, keď mu nie je podriadená? Boris zasa niečo nedoštudoval?" Pýta sa poslanec Kremský a priam sa natíska, že tú istú otázku by mal adresovať svojmu straníckemu bohovi.  O jeho "doštudovaní" vie verejnosť svoje.

Odíde Kollár z rozvadenej koalície?
07 | 10 | 2021 | Eka Balašková

OĽaNO nebude trpieť vzdor a odpor, ani iný názor ako svoj

"V každom prípade nebudeme trpieť vyhrážanie polícii ani od predsedu parlamentu. Nech aj on váži slová, aby nemal problém s OLANO..." Končí svoj status na sociálnej sieti poslanec Peter Kremský a odvoláva sa na článok portálu aktuality.sk.
Kollárovo upozornenie pre pána Hamrana

"Predseda koaličnej strany Sme rodina Boris Kollár v diskusii TV Markíza Na telo kritizoval piatkovú tlačovku nového dočasného policajného prezidenta Štefana Hamrana. Ku kritike sa pridal aj Juraj Blanár zo Smeru.
„Chcel by som veľmi tvrdo upozorniť pána Hamrana, aby vážil slová o našich chlapcoch. Našich ľudí sme tu už mali, a keď to znova zavedie, bude mať s nami veľký problém,“ povedal Boris Kollár v nedeľnej televíznej diskusii." Informuje web aktuality.sk.
Zodpovedá za "všetkých chlapcov", nielen "našich"

„A keď si teraz myslí (hamran - pozn. red. HD.), že naši chlapci sú títo štyria vyšetrovatelia okolo pána Čurillu… A naši chlapci nie sú z inšpekcie? On by mal byť policajným prezidentom všetkých chlapcov,“ vyhlásil podľa aktuality.sk predseda parlamentu v diskusii.
Kollárov odkaz aj ministrovi vnútra

Podľa portálu aktuality.sk, na ktorý sa vo svojom statuse odvoláva aj poslanec Peter Kremský "Boris Kollár sa v relácii zastal ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO), keď tvrdil, že Mikulec doteraz s políciou plnou nominantov predchádzajúcich vlád, nemal dostatočne rozviazané ruky na očistu spoločnosti."

"Sme rodina preto podporuje, aby si minister mohol sám vybrať policajného prezidenta a aj aby nový policajný prezident mohol vymieňať svojich podriadených. Zároveň však Kollár poslal odkaz aj ministrovi vnútra: „Teraz, keď túto možnosť dostane a pokašle to, tak garantujem, že my dáme žiadosť na jeho odvolanie.“" Citovali aktuality.sk odkaz predsedu parlamentu a strany SME rodina Borisa Kollára ministrovi vnútra.

(Medzititulky red. HD.)

Kollár odkazuje Mikulcovi: Ešte raz to pokašleš a pôjdeš z hrušky dole, kamarát!
10 | 10 | 2021 | TASR