Beňová o Remišovej - "hlavne sa nezblázniť z vlastnej úžastnosti"
11 | 10 | 2021 I Ivan Brožík
"Pekný pondelok." Želá Slovensku Monika Beňová. Informuje o svojich aktivitách počas tohto týždňa a - reaguje na veľmi svojrázne vyjadrenia podpredsedníčky vlády Veronika Remišovej. Najmä tie vo vzťahu Remišovej k exprezidentovi Kiskovi. V lekárskom slovníku sa tomu hovorí amnézia - strata pamäte.

Reprofoto FB (@Monika Beňová)

Čo zaujalo Moniku Beňovú?

Píše o tom vo svojom statuse na sociálnej sieti:

"P. Remišová povedala, že na rozdiel od p. Kisku sa ona nestretáva s mafiánmi a nie je daňová podvodníčka."

"Nie je mi jasné, ktoré “obdobie” mala pritom namysli. Či to, keď s p. Kiskom chodila kampaňovať, zakladali spolu stranu, prebrala po ňom miesto predsedníčky, chodila sa s ním radiť …., alebo to už bolo potom." Trefne dodáva Monika Beňová.
Ako sa vydaria...

Monika Beňová pokračuje: "Tak keď sa ma zasa raz niekto opýta, ako to je so ženami v politike, je to úplne rovnaké ako s mužmi v politike. Aspoň podľa politickej kariéry p. Remišovej. Ako sa “vydaria” not bad but not good. Hlavne sa nezblázniť z vlastnej “úžastnosti”."
A naháňaní ľudí kedykoľvek kamkoľvek

"No a potom ten podivný šum okolo plošného testovania. To už snáď nemôže NIKTO myslieť vážne. Veď dnes je už verejným tajomstvom, že ag testy majú nízku presnosť, pcr testy nemá kto zaplatiť ale najma, nahnať koncom roka v zime a vlhku ľudí kamkoľvek masovo testovať je už trestuhodné aj ako nápad."

"Majte pekný a úspešný deň." Odkazuje zo sociálnej siete Monika Beňová.

(medzititulky red. HD)

Monika Beňová: Kiska utiekol. Namiesto Za ľudí je Každý Za seba
02 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová