Ruskova manželka hľadá pokoj na sociálnych sieťach. Venuje sa umeniu
10 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Manželka odsúdeného Pavla Ruska, bývalého riaditeľa TV Markíza a bývalého ministra hospodárstva, zmenila život. Podľa denníka Plus jeden deň sa uzatvorila do seba, na sociálnych sieťach zdieľa motivačné citáty a vrhla sa do nového podnikania.


Vzťah s Henriettou Heger sa začal už v roku 2011. Krátko po rozchode s manželkou Vierou. Ich vzťah vydržal rôzne vzostupy i pády. Začal sa narúšať Ruskovými problémami. V roku 2012 musel začať rozpredávať svoje nehnuteľnosti. Nedarilo sa mu ani v podnikaní. A nakoniec mal dočinenia s orgánmi činnými v trestnom konaní, za čo dostal 19 rokov nepodmienečne.

Pavol Rusko sa opäť postaví pred súd. Obžalovaný je z vraždy spoločníčky
Exminister hospodárstva Pavol Rusko neprežíva v súčasnosti šťastné obdobie. Okrem toho, že je spolu s Marianom Kočnerom zatiaľ neprávoplatne odsúdený na 19 rokov za falšovanie zmeniek TV Markíza, na súdy chodí aj v prípade objednávky vraždy jeho... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Na časy s Henriettou môže Rusko na dlhé roky zabudnúť. Tá musí žiť normálny život ďalej. Z času na čas sa aktivizuje na sociálnej sieti, kde sa zveruje, čo prežíva. Občas zdieľa aj motivačné citáty: „Vymaž, prestaň sledovať a odpoj sa od všetkých a všetkého, čo ťa okráda o pokoj a šťastie. Nielen na internete, ale aj v reálnom živote. Nepotrebuješ byť pri ľuďoch, ktorí si nevážia tvoju hodnotu.“ 

Zmenila aj objekt svojho záujmu. Ruskova manželka bola známa ako majiteľka modelingovej agentúry, dnes sa zaoberá výtvarným umením. Svoje obrazy zverejňuje na sociálnej sieti. V Pezinku si otvorila ateliér.