Náhly kolaps známeho českého muzikanta Felixa Slováčka!
10 | 10 | 2021 I Denis Merva


Náhly kolaps po ceste s exmilenkou na chalupu! Felixovi Slováčkovi (78) na ceste v aute prišlo náhle zle a Lucia Gelemová (38) ho musela odviezť do najbližšej nemocnice v Písku. Informoval Blesk.cz.


Namiesto spoločného víkendu s výtvarníčkou musí byť teraz v starostlivosti lekárov. "V piatok sme vyrazili s Luciou k nej na chalupu k Třeboni, kde sme chceli stráviť víkend. Po ceste mi však prišlo zrazu zle, zvracal som, motala sa mi hlava, a tak ma radšej Lucia zaviezla do nemocnice v Písku, kadiaľ sme prechádzali."

"Teraz mi urobia rôzne vyšetrenia. Na izbe som sám, práve som obedoval, varia tú výborne. A teraz zháňam krížovky, aby som si precvičil zmysly. Minimálne dva dni si ma tu nechajú na pozorovanie, " prezradil muzikant Slováček pre blesk.cz.

Aj napriek tomu, že s Gelemovou už od mája netvoria pár, nemôžu byť bez seba. "Strávili sme spolu sedem rokov a Lucia je mi stále veľmi blízka," vysvetľuje Slováček, ktorého zákonitou manželkou je Dagmar Patrasová (65).

Slováček Gelemová
zdroj/youtube(@Televízie Barandov)


Syn Braňa Mojseja sa v televíznej šou Superstar postavil pred porotu! (VIDEO)
Na kasting Superstar zamieril syn slávneho slovenského speváka Branislava Mojseja, ktorý sa preslávil okrem hudobného talentu aj manželstvom s bývalou podnikateľkou Norou Mojsejovou. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Denis Merva