Krúpa nevidí problém v návrate Čurillu a spol. do práce. Šutaj Eštok pripomína ich vážne obvinenia!
10 | 10 | 2021 I editor01hd
V relácii O päť  minút 12 na RTVS sa opäť iskrilo. Okrem iného sa hovorilo aj o návrate Čurillu a spol. do práce. Opozícia to vníma ako vážny problém. O priebehu diskusie informuje TASR.

Juraj Krúpa z OĽANO nevidí problém v tom, aby sa štyria vyšetrovatelia NAKA po prepustení z väzby vrátili k výkonu svojej funkcie. Poukázal pritom na prezumpciu neviny. Poslanec Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD rešpektuje rozhodnutie súdov. Pripomína však, že štvorica Čurilla a spol. je aj naďalej obvinená a vracia sa do kancelárie "za vyšetrovací stôl, kde sa snažili vyfabrikovať dôkazy, aby dostali ľudí do basy".

Krúpa sa odvoláva na rozhodnutie súdu, ktorý podľa neho vec zmietol zo stola. Obvinenie vyšetrovateľov malo podľa neho za cieľ spochybniť vyšetrovanie závažných korupčných káuz. Poslanec Ondrej Dostál (SaS) uviedol, že za vyšetrovateľov je zodpovedný dočasný policajný prezident Štefan Hamran. "Pokiaľ im dôveruje, je to jeho zodpovednosť," poznamenal.

Naď tvrdí, že Kotleba a Mazurek klamú o monitorovacom systéme. Kde je pravda? To nepovedal
Minister obrany J. Naď napísal na sociálnu sieť rozhnevaný príspevok. Obvinil Mazureka a Kotlebu z klamstva o elektronickom monitorovacom systéme, ktorý sa vraj pripravuje. Nepredložil však ani jediný fakt na vyvrátenie informácií, ktoré... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Petra Demková