Koniec farmára Zdenka, po rozhodujúcom dueli skončil v nemocnici!
10 | 10 | 2021 I Denis Merva

Zdeněk Valent (33) z Prostějova musel po nevyhratom farmárskom dueli brány farmy opustiť. V súboji sa postavil proti zdatnému Miroslavovi, na ktorého, žiaľ, Zdeněk nestačil.


Drsný Viking, aj takto môžeme mať zaškatuľkovaného Zdenka, ktorého však životný príbeh nie je práve najúspešnejší. Bývalý stavbár sa viac krát pred kamerami vyjadril, že jeho domovom je práve Farma. Dôvod bol prostý, žiadny iný domov pravdupovediac nemá.

„Keď vyjdem von, nečaká ma nič,” prezradil v rozhovore s Evelyn. Vysvetlil, že 15 dní pred začiatkom šou Farma prišiel o prácu. Údajne ho zamestnávateľ nevyplatil a povedal mu, že to musí vydržať. No on si nemal ani za čo kúpiť jesť.

„Nemám nič okrem garáže, ktorú mám prenajatú. Kde mám svoj bicykel a pár vecí. Ak mi kamarát pomôže, možno budem môcť trebárs zostať niekde na ubytovni. Ale na začiatok, aby som sa nejako odpichol... Už som toho veľa prežil. Aj na ulici som žil, ale vždy som sa z toho nejako dostal sám. Je to síce ťažký boj, ale musí človek pevne veriť,”

V dueli, kde sa Viking stretol s Miroslavom Pajtášom, Zdeněk prvé dve disciplíny s prehľadom vyhral. Prekvapenie prišlo, keď v ďalších troch disciplínach Miroslav tesne Zdenka prevalcoval. Aby nebolo málo, farmár si stihol aj zraniť ruku. Zranil si ju tak veľmi, že v poslednej disciplíne ju musel mať v závese.

Zdeněk Valent
Zdroj/farma.markiza.sk


„Ty si na Farmu priniesol veľkú hodnotu," vyznala mu moderátorka Evelyn pri rozlúčke. „Verím tomu, že moja cesta sa nekončí, ale začína. Už teraz som vyhral. Lebo aj keď som nevyhral peniaze, tak som vyhral veľmi veľkú skúsenosť, ktorou sa chcem do budúcnosti riadiť."

Moderátorka Jasmina Alagič má v poisťovniach údajne tisícove dlhy! (VIDEO)
Dnes už známa osobnosť šoubiznisu, modelka a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská má údajne v poisťovniach dlhy v tisíckach. Ako je možné, že pri takých zárobkoch neplatí účty? Informuje pluska.sk. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Denis Merva